2777
2789
عنوان

ابرو کاشتم بسیار نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 12596 بازدید | 73 پست
منظورم این بود که از وقتی پماد نمیزنم احساس میکنم موهای کاشته شده پریدن بالاتر 

چون رشدش زیاده فعلا ،بعدا رشدش کمتر میشه و کمتر سیخ سیخ میشن ،مال من یک سال و‌خورده ای هست ،میخوام برم ترمیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون رشدش زیاده فعلا ،بعدا رشدش کمتر میشه و کمتر سیخ سیخ میشن ،مال من یک سال و‌خورده ای هست ،میخوام ب ...

برا چی ترمیم 

منم فکر میکتم لنگه ب لنگه 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
منم کاشت کردم برج ۱۱ باید تند تند کوتاه کنی 

مبارکتون باشه عزیرم یعنی وقتی کوتاه میشن دیگه مشکلی ندارین و اینکه چند روز کوتاه میکنین روزهای اول خیلی حالت غیر طبیعی و سیخ نداشتن لطفا از فاز ریزش هم بگین 

اولا مبارکتون .یکی دوماه اول خیلی روهوان وبه مرور خیلی بهتر میشه وخوابیده وطبیعی تر میشه.. اوایل مراقبت بیشتری میخواد اینکه خشک نباشه وخیلی بلند نشن و

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

من کم خونی دارم بالای ابروم‌خوب در نیومد ،گفتم ترمیم کنم پرتر بکارم 

من مشهدم گفتن بیشتر از ۵۰۰ تا نمیکاریم برات الان نصفش ریخته ولی از همون اول یکی نیست روزی ک برا بخیه کشیدن رفتم بهشون گفتن میگه سخت نگیر تو کار خدایم نمیشه اعتماد کرد ما بنده شیم بگو آدم درست حسابی تو که مهار بودی نقاشی کرده اندازه گیری باید یکی در می‌آوردی چند ماه گذشته بهش گفتم میگه بیا ترمیم بگو پولم اضافس همون اول باید یکی کاشت میکردی

مبارکتون باشه عزیرم یعنی وقتی کوتاه میشن دیگه مشکلی ندارین و اینکه چند روز کوتاه میکنین روزهای اول خ ...

مرسی فداتشم اولیل ۳.۴روزی بلند میشد الان شده نزدیک ده روز وقتی کوتاه کوتاه میکنم خوب میشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792