2777
2789
عنوان

ابرو کاشتم بسیار نگرانم

12579 بازدید | 73 پست

سلام دوستان هر کس تجربه ای داره لطفا برام بنویسه از کاشت ابرو 6روزی هست کاشت کردم ولی نگرانم احساس میکنم آبان که پماد نمیزنم رو هوا هستند آیا بهتر میشه 

البته لطفا برای تبلیغ نیاین و به شعور ما توهین نکنین 

چون می‌خوام تجربه ای به دست بیاریم یا استرسی آزمون کم شه پس لطفا تبلیغ کلینیک های کذایی رو نکنین 

قیچیشون می کنی بعدا

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیچی میکنن بعد دیگه ولی خب خیلی سریع رشد میکنه باید همیشه قیچی بدست باشی و ژل ابرو استفاده کنی ک حال ...

ممنون دوست عزیز 

آخه روز اول چون خونابه داشت حالت سیخی اش معلوم نبود 

یعنی قیچی کنم بهتر میشن از روز چندم میتونم قیچی کنم ممنون از پاسختون

من خودم کاشت نکردم راستش ولی شنیدم  تا یک سال جا داره که ابرو زیباتر شه  تایم دقیق قیچی کردن از خوودکلینیکی که کاشت کردید بپرسید بهتره 

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
خواهر من کاشت انجام داد واز نیم رخ مخصوصا ابروهاش خیلی سیخه

انقدر تبلیغ میکنن تو همین نی نی سایت هر کلینیک برا خودش چند کاربری داره که به صورت احمقانه ای تبلیغ میکنن