خانومایی که همسرشون واسه یه استان دیگه اس مثلا خودشون جنوبی باشن همسرشون شمالی یا خودشون کردباشن همسرشون اصفهان یا خودشون ترک همسر لر زندگیاتون چجوریه مشکلی ندارید از این لحاظ با هم یا با خانواده ها میسازین...تاحلا به مشکل برخوردید به خاطر این مسئله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا پیشنهاد میکنید
به نظرم اول از همه دو نفر مهم هستن که چقد با هم تفاهم دارن و پخته باشن و فرهنگهاشون نزدیک بهم باشه. ترجیحا از یه قومیت باشن بهتره ولی بازم خیلیها با قومیت مختلف خوشبخت هستن و بستگی به شخصیت و درک دو طرف داره. من همسرم اصالتا ترکه و تهران بزرگ شده و خودم شمالی هستم ولی به مشکل نخوردیم خداروشکر
به خیلی عوامل بستگی داره . مثلا بعضی افراد به سنت ها و فرهنگ های قومی خودشون خیلی سفت و سخت پابند هستن ولی بعضی افراد دیگه به واسطه زندگی توی شهر بزرگتر یا دور از محل تولدشون برخورد باز تری با تفاوت های قومیتی میکنن . و این که به نظرم خود ادما هم روحیه شون متفاوته . شخص باید ببینه چه قدر حاضره خودشو با بقیه افراد هم سو کنه . مثلا توی مراسما یا اداب و رسوم خاص اون قوم هر چه قدر بیشتر همدلی نشون بدی با روی بازتری ازت استقبال میشه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فرهنگشون غیر قابل تحمله شمالو هرچی از غرب بیشتر به سمت شرق میره مردمش غیر قابل تحمل ترن .آمل بابلی ها دیگه تهشن.امیدوارم به کسی برنخوره من خودم شمالی ام
تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی