بچم 16 ماهشه خیلی ترسید بمیرم 😔گلوله اتیش افتاده تو زندگیم اعصابش خورده دعوامون شد از یه طرف یک میلیارد ضررر کردیم از طرف دیگه دادگاه پیش اومد شوهرم18 ماه محکوم شد و چن تا دیگه ضرر همش پشت هم باور نکردنیه طلاقم نمیده
نمیتونم خیلی اخلاقش بد شدهه داغونم میگه تو گفتی اون زمینو بخر یا فلان چیزو بفروش
مطمئن باش از ته دلش نیست
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
وای تو منو درک میکنی خوب شما الان وضع مالیتون خوبه؟ ما دیگه افتضاح به غیر اون یک میلیارد ضرررای زیاد ...
وضع مالی متوسط رو به پایین شدیم خیلی پسرفت کردیم الان یه خونه و یه ماشین و حقوق ماهیانه مونده امیدی هم نداریم پولمون زنده شه یکی دیگه از اقوام هم یه جا دیگه ملک رو کشید بالا کاری نتونستیم بکنیم یعنی ۲تا ملک سنگین باخت دادیم شوهرم روانی شد مرد و زنده شد ولی داره میگذره من از اعصاب مریض شدم خودش ترسید الان که چند ماه میگذره میگه فدای سرتون دیگه حرصش و نخوریم کاری که نمیشه کرد با همین که داریم ادامه میدیم اگر تونستیم یه بار بخریم بازم میشه ولی زندگیم به مویی بند بود خدا به بچههام رحم کرد
نوه شمام مامان بزرگ 🦯عصاتو خونمون جا گزاشته بودی برات آوردمش
😂😂😂😂🤪🤪🤪
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
من اصلا به دعا اعتقاد نداشتم امسال عید برا ماطلسم گرفته بودن بعد یکی آدرس داد برای اولین بار رفتم دعا گرفتم خداشاهده معجزه کرد. همیشه برام ازحسادت دعا میکردن که زندگیم خراب شه ولی خدا نخواست