2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭

320 بازدید | 22 پست

عربیم فردام صفر میشه 

از صبح ۶ بیداررم از ۹ شروع کردم تا الان خوندم 

ولی چون از صبح سردرد وحشتناک دارم انگاررر هیچی نخوندم فردا میفتم یکی بگ من چیکار کنممم 

کجارو تا صب بخونم  بچه ها ی نهاییی ی چی بگین

ترم اول چند شدی ؟

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمونه سوال هارو بخون یه کانال هم تو تلگرام هست اونم نمونه سوال های خوبی میزارع 

من تلگرام ندارم تو رو  خدا برام بگیر بفرست شادم اگ راضی بودی بگو ایدی شادمو بزارم  یا روبیکا

عزیزم این چه کاریه ولش کن دیگه نخون مغزت خسته شده بگیربخواب خوب استراحت کنی مغزخودش هرچی ازقبل توش ذخیره شده بوده به یادمیاره اینقدربه مغزش فشارنیار اینهمه مطلب روحفظ کنه الان فقط استراحت کن صبح عدسی بخور باارامش برو اصلا استرس نداشته باش مگه چیه چی شده چه خبره عربی نصفش توزبان خودمون هست 

موقع امتحان به سوالها خوب دقت کن جواب داخل خودسواله فقط باعجله ازروی سوال ردنشو بادقت سوال روبخون 

الان ذهنت روخراب نکن 

هیچکس نباید رد بشه خیالت راحت معلمها خودشون تلاش میکنن دانش اموزشون قبول بشه فقط به خودت آرامش بده چرابدبخت بشی زندگی که متوقف نشده هنوزجریان داره خداروچه دیدی فردا دری به روت بازمیشه 

تامیتونی آیه الکرسی بخون هرچی بلدی یادت میاد

ن تورخدا نگووو

چی بگم آروم باش عزیزم .

نمی دونم چی بگم درکت می کنم به خودت اعتماد کن و سعی کن برگرد خالی ندی فقط پرش کن هر چی به ذهنت رسید بنویس عزیزم .

اگه برگه پر باشه مصحل می تونه تا حدودی کمکت کنه من خودم امتحان ترم زبان نهایی حالم بد بود روزش خراب کردم و کلی گریه پاسخ نامه رو که دیدم واقعا حالم بد تر می شد و به خودم ۴ هم نمی تونستم بدم اما چون برگم خالی نبود با ۱۰ و ۲۵ قبول شدم البته من همه درس هام خوب بود شیمی نهایی ۲۰ شدم ریاضی ۱۷ و..‌.....فقط زبانم بد بود

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

من تلگرام ندارم تو رو  خدا برام بگیر بفرست شادم اگ راضی بودی بگو ایدی شادمو بزارم  یا روبی ...

چرا قسم میخوری عه 

اگه دوازدهم باشی باشه بفرست ایدیتو تو شاد بفرستم برات 

این کانال فقط دوازدهم رو میزارع