2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 22 پست
عزیزم این چه کاریه ولش کن دیگه نخون مغزت خسته شده بگیربخواب خوب استراحت کنی مغزخودش هرچی ازقبل توش ذ ...

اخه عربیمم خوب نیست ترم اول شدم ۱۲ 

الان میترسمممم😭😭

نمیتونمم بخوابم  از سردرد حالت تهوه دارم😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

موقع امتحان به سوالها خوب دقت کن جواب داخل خودسواله فقط باعجله ازروی سوال ردنشو بادقت سوال روبخون&nb ...

وقتی چیزی بلد نباشم نمیتونمم چیزی بنویسم از استرس اونجا تپش قلبم میگرم

آخه شدی ۱۲پس حالیته چیزی تومغزت هست الان اونقدربه مغزت فشارمیاری تا هنگ می‌کنه بابا ما هم امتهان دادیم ماه ایناروگذروندیم ازروی تجربه میگم الان یک لیوان شیر گرم بخور بخواب عربی نصف بیشترش توزبان خودمونه دقت نکردی ببینی همون حرفهای خودمونه مطمین باش سوال آسون میدن تا کسی رد نشه هرچی ردی بیشترباشه برای مدرسه ومعلمش بد میشه پس خیالت راحت فردامیبینی چطور ازدرودیوار برات کمک میاد وسوالها آسون وتکراریه توبه من اعتماد کن الان یک لیوان شیر گرم بخور و بخواب دیگه توخواب بهش فکرنکنی بلاخره دوتا سه تا سوره که حفظی بهشون دقت کنی میبینی ترتیب کلمات چطوریه همشون همونه فکرت روخراب نکن یه نگاه به قرآن بنداز هم سردردت خوب میشه هم آرامش میگیری