2777
2789
اخه نمیشه یه چنل دارم پول تو جیبیمو از راه اون در میارم🚶‍♀️💔

فک نکنم درست بشه:/

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان کردی خودت؟

من تاحالا فیل تر نشدم😂🤌

بچه پاک و خوبیم🗿

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
جواب میده؟

حالا امتحان کن 

بهشون بگو بهت خیلییی پیام انگلیسی بدن تا بالاخره در بیای اگه نشد باید بیخیال این اکانتت بشی

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
مثلا چقد

دقیق نمی‌دونم 

فقط ی نفر پیام نده چند نفر پیام بدن 

انقدر پیام بدن تا از فیلتری در بیای

تا حالا کسی از این روش استفاده کرده؟

یک سال پیش تو ی کانال عضو بودم مدیرش فیل تر شده بود بعد ت کانال گفته بود واسم پیام انگلیسی پی وی بفرستید بعدش از فیلتری دراومد