2777
2789
عنوان

جهیزیه ❤🤌

609 بازدید | 30 پست

بچه ها ی سئوال با چند ملیون الان میشه ی جهيزيه خوب گرفت که همه چی داشته باشه پبل و مرده و فرش و لباس شویی و یخچال و اجاق گاز و سرویس پزیرایی  و همچی دیگه 

خواهرم رو داریم شوهر میدیم 🥲 شوهرش آذربایجان زندگی‌ میکنه پیخواد از اینجا جهزیه بخره بنظورتون میتونیم بفرسته اون طرف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همههههه چیز داشته باشه حتی غیرضروری ها 

۴۵۰ به بالا

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

اول برین بپرسین ارزششو داره سخت نیست بردن اینهمه وسیله به اونجا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

والا ما سه سال در حال خریدن بودیم

الان عادیش پونصد میشه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
بستگی داره از ۱۵۰ ب بالا

خواهر 150فقط سرویس چوبم شد😐

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

من دوستم اینجا ازدواج کرد بعد با شوهرش رفتن قبرس شمالی،اونجا خونه خریدن که مبله بود،پدرو مادر عروسم پول جهیزیرو دادن واسه کمک خرید خونه اونورشون

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اول برین بپرسین ارزششو داره سخت نیست بردن اینهمه وسیله به اونجا

اخه خواهرم احمقه فکر میکنه آذربایجان گوتمالاس هیچی نداره هرچی بش میگم کاری که من کردم نکن منم دقیقاً همین خریت رو کردم جهازم رو از ایران خریدم