2777
2789
عنوان

جهیزیه ❤🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 30 پست
واقعامیشه؟؟

اره عزیزم کل برقیا با ۵۰ جمع میشه ۵۰ بهترین چینی و سرویس پذیرایی و بلور

۱۵۰ سرویس چوب و وسایل خونه و خورد و ریز 

من پارسال عروسی کردم ۹۹ تا ۱۴۰۰ جهیزیم خریدم همه چیم خریدم شد ۱۲۰ امسال دیگه خیلی بگیم دو برابر شده دیگه قیمتای فضای میگن گوش نده خودمم همچین تاپیکی زدم اون موقعه چقدر ترسوندنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم کل برقیا با ۵۰ جمع میشه ۵۰ بهترین چینی و سرویس پذیرایی و بلور ۱۵۰ سرویس چوب و وسایل خونه ...

وسیله برقی انصافا با ۵۰ نمیشه

من الان ماشین لباسشویی و تی وی و یخچالم باید عوض کنم با ۵۰ نمیدن

میشه؟ فکر‌نکنم بشه ی دست مبل ۲۸ ملیونه چجوری با دویست پنجاه پیشه خرید

کل سرویس چوب مگه چقدر میخواد بشه با ۱۰۰ کل اشپزخونه جمع میشه(بجز یخچال که با داماده) اتاق خواب و حال ۱۵۰ که سرویس چوبم جزوشه من شوهرم فقط سه تیکه خرید یخچال و فرش تلویزیون شد ۱۲۰ همه رو خودم خریدم

اره عزیزم کل برقیا با ۵۰ جمع میشه ۵۰ بهترین چینی و سرویس پذیرایی و بلور ۱۵۰ سرویس چوب و وسایل خونه ...

من دوسال ازدواج کردم ولی اتقدر سر جهزیه خریدن گشتم که از پا افتادم همش باهم شد سیصدو چهل هشت ملیون و نهصد که تلوزیون م رو بابام کادو داد چهارتا سرویس ارکوپال هم داداشم ۱۲ تا هم پتو مامانم داد با سرویس پذیرایی که  دایی م داد 

من شوهرم یخچال و فرش و تلویزیون خرید منم از ۹۹ خریدم تا ۱۴۰۰ جهیزیم جور شد شد ۱۲۰  کل سرویس چو ...

بستگی داره به سلیقه و انتخاب 

مبل ال ساده با پارچه کیفیت بالا قیمت کردم بین ۵۰تا ۸۰م

بستگی داره به سلیقه و انتخاب  مبل ال ساده با پارچه کیفیت بالا قیمت کردم بین ۵۰تا ۸۰م

من مدل صدفی گرفتم راحتی راضیم

دوسال پیش گرفتم البته و گذاشته بودم خونه شوهرم هشت ماهه جهیزیه چیدم استفاده میکنم خوبه