2789
عنوان

کرپ اسکاچی

571 بازدید | 14 پست

سلام خانما

جنس کرپ اسکاچی چجوریه؟مناسب مانتو کتی هست؟

تو تن شق و ایستاده هست؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نه برای مانتو کتی خوب نیس

لخته ریزش داره برای مانتو و شومیز خوبه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه برای مانتو کتی خوب نیس لخته ریزش داره برای مانتو و شومیز خوبه

ببخشید ریزش داره یعنی چجوری؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نه اصلا اتفاقا شله . جنس خوبی نیست کلا 

اهان .ممنون از پاسخگوییتون

شق و رق نیست...برای مانتوی معمولی روز مره مناسبه

ممنون از راهنماییت .اخه تو یه پیج دیدم یه مانتو کتی خیلی قشنگ بود زده بود جنسش رو کرپ اسکاچی

ببخشید ریزش داره یعنی چجوری؟

ینی شل و وله 

من همیشه کرپ مازراتی میگیرم برای کت تازه جلوشو لایه هم میزنم که بهتر وایسه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

کرپ مازراتی خوبه برای کت

ممنون🌷🌷

ینی شل و وله  من همیشه کرپ مازراتی میگیرم برای کت تازه جلوشو لایه هم میزنم که بهتر وایسه

اها.ممنون .دستتون درد نکنه🌷🌷

ممنون از راهنماییت .اخه تو یه پیج دیدم یه مانتو کتی خیلی قشنگ بود زده بود جنسش رو کرپ اسکاچی

قیمتش مناسبه...برا همین داخل مانتو ها زیاد هست..

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
قیمتش مناسبه...برا همین داخل مانتو ها زیاد هست..

اره اتفاقا قیمتش خیلی مناسب .منم واسه مجلسی مخوام .فک کنم مناسب نباشه