2777
2789
عنوان

طلاق نمیده چیکارکنم راصی بشه

387 بازدید | 17 پست

گزارش نزنید تروخدا

تو وصعیت بدیم

چیکارکنم طلاق بده

کسی از این سید های مومن نمیشناسه(دعانویس نه ها)که باهاش صحبت کنم ببینم چجوری اینو راصی به طلاق کنم

خیلی اذیت میکنه و داستان درازی داره زندگیم

تروخدا برام یه زیارت عاشورایی یا دعایی چیزی بخونید بلکه راحت شم ازش به حق دعای شماها

بریدم افسرده شدم اصن

منم طلاق میخوام

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام
ببخشید که مزاحم شدم، میشه لطفا این تاپیک رو گزارش بزنین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10868147/با-عشق-تو-پرواي-بدانديش-نداريم

ممنون🙏🙏🙏

برا آرامشتون دعا میکنم

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
عزیزم بچه کوچیک داری.سعی کن طلاق نگیری خودم بچه طلاقم .پدرم دراومدد تا بزرگ شدم🥲

من خودم بچه طلاقم

درسته سخت بود

اما بهتر از بودن با پدر و مادری بود که همدیگرو نمیخوان و مدام تو استرس و دعوا بودم اونم با یه پدر بی اعصاب بد دهن روانی(همسرمو میگم)

من خودم بچه طلاقم درسته سخت بود اما بهتر از بودن با پدر و مادری بود که همدیگرو نمیخوان و مدام تو ا ...

خدا کمکت کنه عزیزم .چقدر بد کهخودتم بچه طلاق بودی و از شوهر شانس نیاوردی😩

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤