2777
2789
عنوان

نجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 5638 بازدید | 135 پست
نجاست ینی ادرار ، خون ، مشروب یا سطح خیسی که دارای اون مایع نجسیه ..  واقعا ادمارو ناقل نجاست ...

شما چرا مدام همين رو تكرار ميكنيد؟

ايشون نگفت نجسه !

فقط پرسيد دستم هم نجسه اگه به چيزي دست بزنم اون چيز نجس ميشه؟

ما هم جواب داديم ،الان چرا رو چيزي كه اشتباه فهميدين،پافشاري ميكنيد؟

شما چرا مدام همين رو تكرار ميكنيد؟ ايشون نگفت نجسه ! فقط پرسيد دستم هم نجسه اگه به چيزي دست بزنم ا ...

میشه رو من ریپلای نکنی ؟

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:| چربطی داره اینا به حرف من؟ بلفرض طرف غسل گردنشه با خیسی دستش قراره اون نجاست منتقل بشه؟ این چه تا ...

چه فکرایی برام میکنید!!! از کجا میارید این حرفارو؟

نه عزیزم من وقتی پ هستم خودمو نجس نمیدونم، زنعموم وسواس داره اینجوریه منم شک کردم تا مطمین بشم، همین‌..

خیلی سخت بود درکش؟

فقط کاش اون کاربری که توی اون تاپیک بود از نی نی یار پرسیده بود چرا اسمتون نی نی یاره وقتی تو سایت همه سن بالان 😑😑😑 خدایی نگا این بنده خدا یه سوال پرسید بلدی جواب بده نیستی برو نی نی یار صدا میکنن😑 خب اگه خیلی سرت میشه بنده خدا رو از  گمراهی در بیار 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

فقط کاش اون کاربری که توی اون تاپیک بود از نی نی یار پرسیده بود چرا اسمتون نی نی یاره وقتی تو سایت ه ...

شاید شما زیاد شنیدین زن پریود یا ادمی که غسل گردنشه نجسه واستون عادیه . من تا به حال نشنیده بودم و خیلی تعجب کردم و عصبی شدم ک چطور میشه تو ذهن ادم سوال بوجود بیاد یه ادم ناقل نجاسته . شماهم خواستی حرف بزنی ریپلای کن نمیخورمت .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
و منی که کلا به نجاست معتقد نیستم به غسلم همچنین چقدر عجیب بود برام حرفات🚶🏼‍♀️😶😶

من فکر میکردم شما مذهبی هستی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
:| چربطی داره اینا به حرف من؟ بلفرض طرف غسل گردنشه با خیسی دستش قراره اون نجاست منتقل بشه؟ این چه تا ...

نه گلم ببین فقط عین اون نجاست کثیف و نجسه مثل خون یا مایعی که جنب شدن و رابطه اینا ترشح میشه حتی ترشحات روزانه خانم ها هم نجس نیست مثلا فقط اون خونی که رو نوار بهداشتی ریخته کثیفه نه دست و بدن اون خانم که چه بسا زحمت میکشه تو خونه برای خانواده غذا درست میکنه اگه اینجوری بود هیچ کس از دستش غذا نمی‌گرفت بخوره 

حتی آدمی که غسل جنابت به گردنشه اگه عرق کنه یا دستش خیس باشه به جایی بخوره اون نجاست نیست و منتقل نمیشه فقط عین اون مایع کثیفه و نباید به جایی بخوره  وگرنه آدم نجس نیست ولی غسل به گردنشه همین 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
با قضاوتت اونم ب این حادی واگذارت می کنم به خدا...

من با خدا رابطم خوبه واگذارم کن خوشحال میشم ❤

اينطور نگو مهربونم ،رها كن ،تاپيك رو هم ببند 

بالاي ٦ بار فقط من توضيح دادم ،بيفايده س …

عاقلان به اشاره ،جاهلان به اماله ….

نه گلم ببین فقط عین اون نجاست کثیف و نجسه مثل خون یا مایعی که جنب شدن و رابطه اینا ترشح میشه حتی ترش ...

بله درسته عزیزم منم حرفم اینه ادما نمیتونن ناقل نجاست باشن ❤

اينطور نگو مهربونم ،رها كن ،تاپيك رو هم ببند  بالاي ٦ بار فقط من توضيح دادم ،بيفايده س … عاقل ...

تو چرا انقد درگیر منی 😂😂ای بابا .

درمورد نجاست و اینا دوستان گفتن من چندوقت پیش یه مطلبی خوندم خیلی جالب بود... درمورد زمان قدیم و. پریودی به نظرم قابل تامله البته درحوصله جمع نمیگنجه اما دوران پریودی برای خودش قوانین خاصی داشته قدیم و رعایت میکردن برام جالب بود