2777
2789
عنوان

نجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 5638 بازدید | 135 پست
من به عنوان یه ادم پریود میگم تو با این افکارت نجسی نه منی که طبق غریزه طبیعی بدنم پریود میشم . فعلا ...

عزیز دلم شما اشتباه متوجه شدی . کی گفته کسی که پریود می شه نجسه ؟🧐 تازه می گن چون اذژت می شه از گناهاشم پاک می شه و ... خون تو دین اسلام جزو نجاسات هست و فقط خون نجسه نه اون فرد 🤨

شادی و غم بر عارف چه تفاوت دارد؟ / ساقیا ، باده بده شادی آن کاین غم از اوست -ENTJ
ینی واقعا یه انسان انقد کم عقله ؟ قشنگ مشخصه با هدف توهین و تحقیر زنا این تاپیک زده شده .

سؤال پرسیدن جواب دادیم🥲

شادی و غم بر عارف چه تفاوت دارد؟ / ساقیا ، باده بده شادی آن کاین غم از اوست -ENTJ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_پنج    واقعا اینجا سایت زنانست و انقد توهین میشه به خانما؟؟؟ خانما هفت روز در ...

کی گفتم نجسه حتما؟؟؟ سوال پرسیدم ، واقعا شرمم میاد از شما که پی دعوایید

ینی واقعا یه انسان انقد کم عقله ؟ قشنگ مشخصه با هدف توهین و تحقیر زنا این تاپیک زده شده .

خير ،جهت توهين نيست ،چون چيزي عايدشون نميشه …

فقط سوال فقهي بود مهربونم ،اصل تمدن، آزادى در عقيده هست ،شما بد متوجه نشيد 

عزیز دلم شما اشتباه متوجه شدی . کی گفته کسی که پریود می شه نجسه ؟🧐 تازه می گن چون اذژت می شه از گنا ...

:| چربطی داره اینا به حرف من؟ بلفرض طرف غسل گردنشه با خیسی دستش قراره اون نجاست منتقل بشه؟ این چه تاپیکیه، ینی تا الان خودشو به عنوان ادم پریود منتقل کننده نجاست میدونسته ؟ من باورم نمیشه .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
خير ،جهت توهين نيست ،چون چيزي عايدشون نميشه … فقط سوال فقهي بود مهربونم ،اصل تمدن آزادى در عقيده هس ...

امیدوارم جوری که شما میگین باشه 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
:| چربطی داره اینا به حرف من؟ بلفرض طرف غسل گردنشه با خیسی دستش قراره اون نجاست منتقل بشه؟ این چه تا ...

نه دیگه اصلا گفتیم که اشتباه هست . شما پریود باشی به هر جا دست بزنی نحس نمی شی  . چون دستت که خونی نیست . ایشون سؤال کردن گفتن آیا نجس می شه ما هم گفتیم نه

:| چربطی داره اینا به حرف من؟ بلفرض طرف غسل گردنشه با خیسی دستش قراره اون نجاست منتقل بشه؟ این چه تا ...

عزيزم دقيقا ايشون هم حرف شما رو زده !

گفته آيا همچين چيزي ممكنه ؟اينطوريه؟

حتی میگن شخصی که غسل جنابت انجام میده آبی که از بدنش سرازیر میشه گناهانشو میشوره میبره  این برا افرادی میگن غسل الکیه یا اعتقاد نداریم هر چند غسل واجبه وبا غسل پاک میشه شخص

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
الان چ لزومی داشت نی نی یارو صدا بزنید بنده خدا سوال داشت فقط😂

نجاست ینی ادرار ، خون ، مشروب یا سطح خیسی که دارای اون مایع نجسیه .. 

واقعا ادمارو ناقل نجاست میدونه بعد میگین بی هدف تاپیک زده:/؟

نجاست ینی ادرار ، خون ، مشروب یا سطح خیسی که دارای اون مایع نجسیه ..  واقعا ادمارو ناقل نجاست ...

نه تاپیک سؤال شرعی بود . شما بد برداشت کردین . 

نجاست ینی ادرار ، خون ، مشروب یا سطح خیسی که دارای اون مایع نجسیه ..  واقعا ادمارو ناقل نجاست ...

خوده استارتر هم یکی از همین آدماس خب برای هر کسی ممکنه تو ذهنش سوال پیش بیاد چرا بیخودی جبهه میگیرین 

💔