2821
2789
عنوان

ترس بیماری

4722 بازدید | 28 پست

کیا اینجوری ان؟من با هر دردم ب یک چیزی شک میکنم و میترسم ببشتر ترس سرطان دارم،تازگیا پا دردم و خیلی ازین موضوع میترسم،برای بهتر شدنتون چکار کردین؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه نمیترسین الان؟

نه خیلیییی بهترم

برو تا میتونی راجع بهش کتاب و مقاله بخون

وقتی آگاهیت بره بالا خود به خود ترست کم میشه

رابطت با خدا هم مهمه

هرروز بابت سلامتیت از خدا تشکر کن شکر گزاری خیلی جوابه

بیکار نباش برای خودت هدف تعیین کن و براش برنامه ریزی کن

حتی هدفای کوچیک

با اطرافیان رفت و آمد داشته باش و خوش بگذرون

ورزش کن

غذای سالم بخور

نه خیلیییی بهترم برو تا میتونی راجع بهش کتاب و مقاله بخون وقتی آگاهیت بره بالا خود به خود ترست کم ...

من چندسال پیش پانیک داشتم

الان اون حملات تموم شده و ترسش مونده

خیلی ورزش میکنم،تفریحمم بد نیست مثل قبلا نیستم ک تو خونه میموندم و فقط فکرو خیال و ترس داشتم

اما الان یجوری بشم دردی چیزی داشته باشم سریع فکرای بد میکنم میترسم و نگران میشم ی دردای عجیبی هم میگیرم ک خودم تعجب میکنم مثلا یک ماه پیش درد کف پا داشتم دکتر گفت التهاب تاندونه الان مچ پاهام خسته و کوفته اس البته نزدیک پریودمم هست ولی کلا نرمال نیستم دیفالتم ترس و نگرانیه😞

من چندسال پیش پانیک داشتم الان اون حملات تموم شده و ترسش مونده خیلی ورزش میکنم،تفریحمم بد نیست مثل ...

منم پنیک اتک داشتم

دقیییقا میفهمم چی میگی

باور کن من تو ۷ سال پول یه خونه رو خرج دکتر و بیمارستان کردم

اولای پانیک هرررشب تو اورژانس بودم و نوار قلب و آزمایش ووو

یه مدت دارو خوردم مشاوره هم شدم خوب بود 

ولی با داروها چاق میشدم و همش خواب بودم

انگیزه زندگی نداشتم

تا اینکه نشستم به مطالعه کردن

الان تا فکر بیماری میزنه به سرم میگم خوب آخرش چیه؟مرگ؟

خوب مرگ که چیز بدی نیست تازه میرم پیش خدا از این دنیا بهتره

من هنوزم گاهی حمله های خفیف دارم

دراز میکشم چشام و میبندم نفس عمیق میکشم میخندم و به افکارم میگم شما هیچ غلطی نمی‌تونید بکنید من قوی تر از شمام

یوگا مدیتیشن هم خیلی خوبه

منم پنیک اتک داشتم دقیییقا میفهمم چی میگی باور کن من تو ۷ سال پول یه خونه رو خرج دکتر و بیمارستان ...

چرا یجور شده که همه پانیک میگیرن ای خدا😞

و چقدررررررررر این پانیک و حمله هاش ترسناکن من وقتی فهمیدم پانیک دارم فقط میگفتم خدایا هیچکس مبتلا نشه از بسکه حشتناکه حمله هاش.

منم هنوز تپش قلبای عجیب میگیرم و گاهی تنگی نفسهاش باهامه مخصوصا قبل پریودم

ولی از همه چییییز بدتره این وسواس فکریمه

با مرگ خیلی بهتراز قبلم شدم من تا قبل از پانیکم اصلا به مرگ فکر نمیکردم و برام خیلی دور از ذهن بود😐

الان ازونطرف بوم افتادم برام خیلی نزدیکه و با کوچیکترین حالت ممکنه مریضی بدی بگیرم و بمیرم.

من الان ورزش میکنم و بینهایت موثر بوده کتاب قبلا میخوندم الان نمیخونم،

ستاره خانوم من کودکی سختی نداشتم و هم پدر و هم مادرم دوسم داشتن و بهم توجه کردن شما میگین این ترسا ریشه در کودکیم داره؟

بخدا که منم از بس دکتر و مشاور و آزمایش و این چیزا رفتم خسته شدم چقدر پول دادم شوهرم آخریا میگفت پولا تو کارت زیادی کرده دائم میدی دکتر😣

چرا یجور شده که همه پانیک میگیرن ای خدا😞 و چقدررررررررر این پانیک و حمله هاش ترسناکن من وقتی فهمید ...

عریزم امیدوارم خدا بهت سلامتی بده

مشکلات کودکی حتما از طرف پدرومادر نیست

امکان هر اتفاقی هست که تو اصلا فکرش و نمیکنی

حتی ارثی هم هست

من خودم خالم اینطوری بود

الانم یکی از خواهرزاده هام

من از خودم بدم میاد واقعا همه رو اذیت کردم با این مریضیم

باور کن گاهی آرزو میکنم بمیرم حداقل اطرافیانم از دستم راحت شن

عریزم امیدوارم خدا بهت سلامتی بده مشکلات کودکی حتما از طرف پدرومادر نیست امکان هر اتفاقی هست که تو ...

خدا نکنه این چه حرفیه میزنی😞😞😞😞

میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم،اولین روزی ک حمله پانیک گرفته بودم از صبح تا شب بصورت یکسره بود بخاطر اینکه ضربان قلبم رو ۱۸۰ بود رفتم دکتر قلب و تو مطب نشسته بودم تا نوبتم شه خیلییی شلوغ بود و از صدای شنیدن اکو قلب مریضا دائم بهم استرس وارد میشد و شدیدتر میشد حملم،کل دهنم خشک شده بود پاشدم برم تو سالن وقتی رسیدم دیدم میتونم از بالا خودمو پرت کنم پایین چون طبقه دوم بودم،واقعا فکر کردم به پرت کردن خودم چندبار اما دلم برای مامانم سوخت که داخل نشسته بود.

بعد اون روز بازم ماهها و سالای بعد ب خودکشی فکر کردم هم ازین بابت ک دیگران راحت شن و هم خودم

اما فکر میکنم خودکشی نباید آخر داستان ما پانیکیا باشه

شاید ماها خیلی قویتراز دیگران بودیم که خدا واسمون این حجم از استرس رو فرستاده شاید قراره ساخته شیم

من روزا و شبای سختی گذروندم خیلیییی سخت که حتی فکر نمیکردم دیگه زنده بمونم😭بادم میاد واقعا دلم میخواد بشینم ساعتها فقط گریه کنم

اما امیدوارم به روزای بهتر

دریت میشه زندگی ادامه داره ستاره خانوم دیگه اون حرفو نزن خدا نکنه که چیزیت بشه❤

منم مامانم اضطرابی بوده و خواهر بزرگم برهه زمانی درگیر اضطراب شدید بوده اما من شرایطم شدیدتراز همشونه.

من الان ۳۱سالمه و از خدا ممنونم بابت همه اتفاقات خوب و بد زندگیم قطعا من با همین اتفاقا پخته شدم و باید این اتفاقا میبودن تا من بتونم مسیر درست رو پیدا کنم

فقط از خدا میخوام به ما پانیکی ها کمک کنه خیلی گناه داریم خیلی سختی کشیدیم فقط کسی درکمون میکنه ک خودش داره و الا شرایطمون برای بقیه قابل درک نیست😞

برات آرامش و سلامتی آرزو میکنم عزیزم🌱🌺

خدا نکنه این چه حرفیه میزنی😞😞😞😞 میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم،اولین روزی ک حمله پانیک گرفته ب ...

عزیزم ممنونم ازت چقدر حرفات آرومم کرد

اینکه خودت ناآروم باشی و بتونی کس دیگه ای رو آروم کنی نشون میده قلب و ذهن بزرگی داری👏

حق با توئه زندگی ادامه داره

ما نمیمیریم و سعی می‌کنیم زندگیمون و بسازیم

آنچه مرا نکشد قویترم می‌کند

عزیزم سنی نداری از خدا میخوام بهتریییین ها برات اتفاق بیفته

سلامت باشی و به تمام اهدافت برسی

و این رو هم بدون که تو تنها نیستی.همه آدم ها با اضطراب دست و پنجه نرم میکنن ولی هرچی باهوش تر باشی و قدرت درکت عمیق تر باشه این چالش برات سخت تره

ما از پسش برمیایم میدونم 👊💪

دوست دارم دوست مجازی من

لطفا خیلی خیلی مراقب خودت باش😘💖

عزیزم ممنونم ازت چقدر حرفات آرومم کرد اینکه خودت ناآروم باشی و بتونی کس دیگه ای رو آروم کنی نشون می ...

قربونت برم عزیزم،شما خودت هم منو آروم کردی این انرژی مثبت از سمت شما بود که باز از طریق من به خودتون برگشت،بهم محبت دارین ممنونم🙏🏻🌱❤❤❤

متاسفانه من از ۲۷ سالگی درگیر شدم و بعد اون هیچوقت دختر قبلی نشدم،من قبلا خیلی دل گنده بودم و قوی،اما همیشه زندگی آدمارو میسازه این مسیری که توشیم ۱۰۰٪ خواست خدا بوده و از پسش برمیایم خدا برای هر کس به اندازه توانش میفرسته.

خدارو هزار مرتبه شکر هروقتم وسواس فکری داشتیم و اضطراب همش ذهنی بوده و مشکل جدی نبوده،خدارو هزاران مرتبه شکر.

بله دریت میگین همه یجور درگیرن مخصوصا با شرایط زندگی الان دیگه اکثریت استرس و اضطراب دارن،اما من از خدا میخوام به دل همه آرامش و به جسمشون سلامتی بده فقط ماهایی که نزدیکترین تجربه به مرگ رو داشتیم فقط میفهمیم چقدر آرامش و سلامتی مهمه.

اینم بگم ما پانیکیا خیلی قوی هستیم‌.

منم شمارو خیلی دوستدارم ستاره خانوم دل به دل راه داره،حضور خدا و آرامشش سهم دلتون همیشه شاد و سلامت باشین😍🌺❤😘

2824
2823
2791
2779
2792