2777
2789
عنوان

ترس بیماری

| مشاهده متن کامل بحث + 4874 بازدید | 28 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام علائم پانیکتون چجوریه ؟؟ با چه داروهایی درمان شدین ؟؟

سلام عزیزم

پانیک توی نت سرچ کنید یکسری علایم داره و من تقریبا همشونو باهم داشتم درمان هم ۳سال زیر نظر پزشک بودم دارو درمانی بعد هم ورزش و کتاب و پادکست و کم کم کنار امدم باهاش و خوب شدم

چرا یجور شده که همه پانیک میگیرن ای خدا😞 و چقدررررررررر این پانیک و حمله هاش ترسناکن من وقتی فهمید ...

من هفده ساله بیماری پنیک دارم و همه جور دکتری رفتم فایده نداره اما دارم کنار میام. خیلی دلم میخواد با کسانی که این بیماری رو دارن بیشتر در ارتباط باشم

من هفده ساله بیماری پنیک دارم و همه جور دکتری رفتم فایده نداره اما دارم کنار میام. خیلی دلم میخواد ب ...

من پانیکم خوب شد

۹۷ مبتلا شدم و ۱۴۰۱ دیگه تموم شد برام پانیکم

فقط میتونم بگم کلش توهم و الکیه اصلا بیماری نیست که بخوای بهش فکر کنی یه ترس الکی و پوچه

چطور ۱۷ سال درگیرشی؟☹

منم دقیقا از وقتی سعی کردم باهاش کنار بیام دیگه برای همیشه بیماریم تموم شد و رفت

الانم دیگه دارو نمیخورم چیزی

ورزش خیلی موثره حتما ورزش کنین

من یه بار دچار پنیک شدم که علتشم ترس از یم بیماری که هیچ اطلاعی درموردش نداشتم فکر میکردم منو همون موقع میکشه و همون لحظه پنیک گرفتم و چند روز بود نصف شب از خاب بیدار میشدم.. 

اون موقع خیلیییی حالم بد بود، الان خداروشکر خیلی حالم بهتر شده

ولی بازم این ترس درم هست، از یه بیماری های خاصی هم میترسم کلا از بچگی ازش میترسیدم  و فکر می‌کنم چون توی خانوادم هست ازش میترسم 

من چندسال پیش پانیک داشتمالان اون حملات تموم شده و ترسش موندهخیلی ورزش میکنم،تفریحمم بد نیست مثل قبل ...

حالا من در مورد خودم برام مهم نیست،ولی نزدیکانم تا یه جاییشون درد میکنه فکرای بد میکنم.منم عاجزم خیلی عذاب میکشم