2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

185 بازدید | 22 پست

خانوما ، تو اقواممون کسی هست ک این مشکل رو داره ، چه کارهایی انجام بده چه چیزایی مصرف کنه تا بتونه بارور بشه ؟ دکتر رفته و قرص هم مصرف میکنه هنوز اما ن ب شدت قبلش . اگه کسی تجربه داره ک مشکلش درمان شده لطفا راهنمایی کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوال خودمم بود 

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀

من دارم درمان قطعی نداره ولی می تونه کنترل کن ورزش گن پیاده روی تندتند رژیم بگیرم وزن کم کن قند جات فسوت فود لبنیات چربی حذف کن قرص متفورمین اسید فولیک بخور کلا ویتامین اسفاده کن 

گرمی بخور مثل رازیانه زعفرون دم کن 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......

غذاهای کنسروی نخور اصلا ساندویچ بیرون غذا بیرون فست فود نخور اصلا چیپس پفک و حذف کن کلا سبزیجات زیاد مصرف کن میوه و آب زیاد بخور صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور پیاده رویی ورزش آرامش  و بیخیال بارداری بشو یعنی هی بهش فکر نکن انشالله به زودی باردار بشی گلم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
فقط پیاده روی روزی ۶ ساعت و جنب جوش زیاد میتونه تو سه ما تنبلی رو ریشه کن کنه بدون قرص و دوا تضمینی

خواهر چه خبر شیش ساعت ایطور زانو مفصل نابود می شه یک ساعت اونم تند تند کافی 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......

پیج bardari_flora  رو ببینه و اصلاح سبک به روش ایشون انجام بده یا توصیه هاشون رو خیلی تو تاپیکهغ من کپی کردم قبلت ،تو کم شدن علائمش خیلی کمک می‌کنه ، برای بارور شدنش هم پودر اینوفولیک رو خیلی تعریفش رو شنیدم و عرق فراسیون برای تنظیم هورمون و ورزش روزانه و کم کردن وزن  رو خیلی شنیدم خوبه 

فقط پیاده روی روزی ۶ ساعت و جنب جوش زیاد میتونه تو سه ما تنبلی رو ریشه کن کنه بدون قرص و دوا تضمینی

بنده خدا ی مدت خیلی پیاده روی میکرد و حتی غذا هم خیلی کم میخورد مث مداد شده بود واقعا برام ادم مهمیه و دوس دارم ببینم تلاش هاش ثمر بدن