2777
2789

من سه سال از عشقم جدا شدم روزی نبوده بهش فکر نکنم 

خیلی حرف از دوستم شنیدم سر این موضوع ولش کن این نشد یکی دیگه و... ولی موضوع به خودش میرسه حتما باید درکش کنم دلداری بدم و .... 

همش سرزنشم میکنه هنوز دلم واسه عشقم تنگ میشه 

بدم میاد عصابمو خورد میکنه از این نصحیت های مسخره 

امسال تولدش کسی که دوسش دارم خواستم ناشناس کاری کنم تحقیر آمیز باهام حرف زد بهش فکر نکن مهم نیست و... کلی حرف دیگه خودش به هر زور بود رلش نگه میداره همه کار میکنه و... انتظار هم فکری هم داره 

اما من ی کاری میخوام بکنم مغزمو میخورهههه

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

بنظرم در مورد روابطت بهش چیزی نگو بعضیا حسودی میکنن

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بااون دوستت قطع رابطه کن.موقع درد خودشون انتظار دارن کنارشون باشی موقع دردای تو میشن مشاور اعظم.اولا ازاین جور ادمایی ک انرژی منفی میدن دوری کن دوما برای ایندت عاقلانه تصمیم بگیر احساسی عمل نکن

حسودی چیه انگار نمک میریزن اونجاشون😶😶😶😶میسوزن ازحسادت بخدا.اصلا نباید تمام مسائل شخصیتوباهرکسی د ...

دقیقااا فقط دنبال اینن زندگی ادمو خراب کنن نمیدونم چی گیرشون میاد

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
اصلا بااون دوستت قطع رابطه کن.موقع درد خودشون انتظار دارن کنارشون باشی موقع دردای تو میشن مشاور اعظم ...

دقیقاااااا همینه موقع ناراحتی خودش تمام کمال باید پیشش باشم و.... 

ولی من حرف کسی که دوسش دارم زدم یبار گفت واییی بسه اینقدر حرفش نزن اگه دوست داشت میموند دیگه منم یاد خاطرات رل قبلیم میندازی 

یا تزش بد میگه منو ازش زده کنه من واقعااا دلم میشکنه  

دقیقاااااا همینه موقع ناراحتی خودش تمام کمال باید پیشش باشم و....  ولی من حرف کسی که دوسش دارم ...

منم همچین رفیقی داشتم وقتی یچیز میگفتم مثلا دلم گرفته میگفت چی بگم والا.بعدخودش دلش مبگدفت من حرفی نمیزدم میگفت توام مث بقیه ای بروتنهام بزار😂.کلا بزارکنار اینطور ادمارو.هیچوقت نزار دورتو آدمای انرژی منفی پرکنه.بریز دور.خودت برای خودت تصمیم بگیر.راستی چندسالته

حسودی چیه انگار نمک میریزن اونجاشون😶😶😶😶میسوزن ازحسادت بخدا.اصلا نباید تمام مسائل شخصیتوباهرکسی د ...

من فکر میکردم واقعا رفیق میتونم درد دل کنم 

من تازه کات کرده بودم تواوج ناراحتی بودم بعد اومده میگه اون ولش من میخوام برم سر قرار چی بپوشم  

مثلا تو ویس خودش ناراحته ۵۰ تا ویس میده همه رو باید گوش کنم جواب بدم من میخوام حرف بزنم میگه تو بگو من میرم درس میخونم میام جواب میدم ته جواب دادنش چی بگم والا 

منم همچین رفیقی داشتم وقتی یچیز میگفتم مثلا دلم گرفته میگفت چی بگم والا.بعدخودش دلش مبگدفت من حرفی ن ...

از وقتی وارد زندگیم شده امروز فکر میکردم من پرشدم از انرژی منفی 

من بیست سالمه

از وقتی وارد زندگیم شده امروز فکر میکردم من پرشدم از انرژی منفی  من بیست سالمه

همسنیم ک خاهر.بیخیاا همچین ادماشو.بنظرمن دیگ جوابشونده. اگ خاستی قطع رابطه نکن ولی دیگه هیچوقت عیچوقت پیشش درد دل نکن

از وقتی وارد زندگیم شده امروز فکر میکردم من پرشدم از انرژی منفی  من بیست سالمه

ببین من از بچگی تاحالا یدونه دوست نداشتم ینی هیچوقت نداشتم اونم دوران مدرسه بودن ازوقتی فارغ التحصیل شدم هیچ دوستی ندارم.تنهارفیقم نامزدمه

دقیقاااااااا اینطوریه.وای دختر من میفهمم حالتو.

خیلی اذیتم میکنه اینجور کاراش 

من طرف مقابلمو دوستش دارم 

می‌آید مثلا واسه دلسوزی اون پیش من خراب میکنه 

یا میگه اون دوست داشت نمی‌رفت اون الان اصلا بهت فکر نمیکنه و.... خب آدم ناراحت میشه 

خودش واسه رلش گریههههه که دوسش دارم میمیرم براش چندوقت بعدش گفت رو ی پسره سر کلاسمون کراش زدم میخوامش اینا مخش کرد رل زده