2777
2789
عنوان

خواستگار

1675 بازدید | 21 پست

خواهرم خواستگار داشت مامانم و مامانه پسره شماره دختروپسر دادن بهم که آشنا بشن باهم بعدش ابجیم باهاش صحبت میکرد هرچی میگفتیم چیشد چجور ‌پسریه هیچی به ما نمیگفت یکماه گذشت بعدش ابجیم گفت تموم شد ما بدرد هم نخوردیم پسره هم همینو به مامانش گفت ، ابجیم بعد این ماجرا مشکوک بود میرفت بیرون زیاد یواشکی صحبت میکرد فهمیدم هنوز با پسره درارتباطه بعد به مامانم گفتم مامانم دعواش کرد دقیقا چند ساعت بعدش مامانه پسره زنگ زد به مامانم که نظر پسرم منفی هست نمیدونم دخترتون بهتون گفته یا نه ولی تموم شد بعدش ما تعجب کردیم که چرا بعد این همه مدت زنگ زد اینجوری گفت دیگه گذشت تا دیروز ابجیم خودش بهم گفت هنوز با پسره درارتباطه ولی به کسی نگم گفتم خب این که دوست پسر نبوده خواستگاره چرا به خانواده ها گفتین نه گفت چون دخالت نکنن ما همو بشناسیم بعد گفتم خب الان دوماه باهم ارتباط هستید بیاد خواستگاری رسمی که نامزدی کنین تو دوماه همو نشناختی گفت نه فعلا قصد ازدواج نداره بعدش حرفشو عوض کرد درهفته هم ۳ الی ۴ بار باهاش میره بیرون نظرتون چیه ؟ پسره قصدش ازدواجه یا داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میخواست آشنا بشه زیر نظر خانواده آشنا میشدن واقعا مسخره بازی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
داره بازیش میده یعنی ؟ خب ابجیمم داره مارو بازی میده بچه که نیست ۲۵ سالشه 

قطعاً خواهرت داره یه چیزایی رو ازتون مخفی میکنه،بیشتر باهاش صحبت کن بگو حالا که مادرپسره تماس گرفته و چنین حرفایی زده چه ارتباطی با پسرشون داری؟چرا تموش نمیکنی

ابجیم مبگه چون هم خانواده من هم خانواده اون هی میگفتن چیشد 

چه ربطی داره خیلی از آدما زیر نظر خانواده ها چن ماهی آشنا میشن بعد نظر قطعی و میگن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
اون اگه قصدش ازدواج نبود چرا اومد خواستگاری !!!!؟؟خ ارتوپد بگو تمومش کنه

جلسه اول فقط مامان باباش اومدن ، درسته ولی چرا اینجوری میکنن پسره نمیاد خواستگاری خودش به ابجیم گفته فعلا قصد ندارم بعدش ابجیم حرفش عوض کرد و به خانواده ها گفتن نه چرا ؟