2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 21 پست
میگه پسره خبر نداشته ، و مامانش خودش اینجوری زنگ زده 

چرت میگه،بگو خب الان که پسره خبرداره باید به مادرش بگه دوباره زنگ بزنه و بگه اشتباه کردم،ببین چیکار میکنه😒این پسره داره خواهرتو فریب میده از من گفتن بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرت میگه،بگو خب الان که پسره خبرداره باید به مادرش بگه دوباره زنگ بزنه و بگه اشتباه کردم،ببین چیکار ...

من اصلا حس میکنم نقشه ابجیم بوده به پسره گفته به مامانت بگو زنگ بزنه بگه تمومه که ما باور کنیم اخه ما باور نکرده بودیم چون یواشکی میرفت بیرون

جلسه اول فقط مامان باباش اومدن ، درسته ولی چرا اینجوری میکنن پسره نمیاد خواستگاری خودش به ابجیم گفته ...

مراقب خواهرت باش انگار ازش خوشش اومده تن به هر کاری نده بهش ببخشید ولی بهش بگین ولش کنه اونو تا فرصت‌های بهتری براش بوجود بیاد،اومد و پسره تا دوسال دیگم قصد نداشت ازدواج کنه خواهرت میشه۲۷ ساله،و بخاطر اون پسر خواستگاراشم رد میکنه،دست خواهرت هم نیمونه تو حنا فک نکنم از این شوهر در بیاد