2777
2789
عنوان

بیاید تعریف کنم

169 بازدید | 16 پست

خواهرم خواستگار داشت مامانم و مامانه پسره شماره دختروپسر دادن بهم که آشنا بشن باهم بعدش ابجیم باهاش صحبت میکرد هرچی میگفتیم چیشد چجور ‌پسریه هیچی به ما نمیگفت یکماه گذشت بعدش ابجیم گفت تموم شد ما بدرد هم نخوردیم پسره هم همینو به مامانش گفت ، ابجیم بعد این ماجرا مشکوک بود میرفت بیرون زیاد یواشکی صحبت میکرد فهمیدم هنوز با پسره درارتباطه بعد به مامانم گفتم مامانم دعواش کرد دقیقا چند ساعت بعدش مامانه پسره زنگ زد به مامانم که نظر پسرم منفی هست نمیدونم دخترتون بهتون گفته یا نه ولی تموم شد بعدش ما تعجب کردیم که چرا بعد این همه مدت زنگ زد اینجوری گفت دیگه گذشت تا دیروز ابجیم خودش بهم گفت هنوز با پسره درارتباطه ولی به کسی نگم گفتم خب این که دوست پسر نبوده خواستگاره چرا به خانواده ها گفتین نه گفت چون دخالت نکنن ما همو بشناسیم بعد گفتم خب الان دوماه باهم ارتباط هستید بیاد خواستگاری رسمی که نامزدی کنین تو دوماه همو نشناختی گفت نه فعلا قصد ازدواج نداره بعدش حرفشو عوض کرد درهفته هم ۳ الی ۴ بار باهاش میره بیرون نظرتون چیه ؟ پسره قصدش ازدواجه یا داره استفاده میکنه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قضیه از دید خانواده ها شاید جالب نباشه اما منم این موضوع رو در مورد خواستگاری سنتی دیدم.

به نظرم بستگی به سن دو طرف داره

اگه سن دختر کمه، حواستون بهش باشه خدای نکرده سواستفاده ای نشه

اما اگه دخترخانم بزرگ و عاقلند خودش صلاح رابطه خودشو میدونه

شاید به این فکر کردند که نیاز به شناخت بیشتر بدون فشار خانواده ها دارن

میفهمم اما متوجه نمیشم  چ‌دلیلی داره آخه؟ بعدم خانواده ها در زمان آشنایی چ‌دخالتی میتونن بکنن ...

دقیقا اصلا یجوریه از پسره بدم اومده از این حرکاتی که میزنه و ابجی سادمم مطابق خواسته اون رفتار میکنه