2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 63 پست
میگه منم طلاقت نمیدم بشین و بسوز میگه بعدم به صبح پا میشی میبینی نه من هستم نه دخترم و اون روز دیگه ...

با توجه به چیزهایی که خوندم قراره توافقی جدا بشید همه چی رو ببخشی و درعوض طلاق بگیری عین کاری که من کردم

نگران دخترت نباش حضانت و سرپرستی باشه با خودش نمیتونه از پسش بر بیاد و میزاره پیش خودت فهمیده نقطه ضعفت دختره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ۱۵ ساله ازدواج کردیم هی وابسته تر میشه 💔💔 خدا لعنت کنه پدر و مادرشا تا نزدیکشون بودیم هی دخا ...

خدا نگذره از پدر ومادری که نمی زاره بچش زندگیشو کنه با دخالتهاش والله نمی گن دختر مردم با هزار امید اومده یه عده هستن قبل ازدواج فرزندشون کاریش ندارن تا ازدواج می کنه نقش زالو رو اجرا می کنن نه پسرشون چیزی می بره دورشو مثل مگس گرفتن محبتش میکنن اینم وهم ورش داشته فکر کرده خیلی براشون عزیزه نمیدونه پولشو میخوان

مهریه را باید ببخشم هر چی هست همین خونه و ماشینه و تمام وگرنه طلاق نمیده گفته تو بیای یا نه من چند م ...

احساسی تصمیم نگیر نمی خواد همه چیزو بگی می بخشی اونم بچه نگهدار نیست خاطرت جمع برا اذیت کردنت میگه خدا قاضی پر صبری هست شرو ع کنه به قضاوت دمار از روزگار ظالم و تیر وتبارش در می یاره نمی دونن اه مظلوم که نگاهش به خداست چقدر سخته وگرنه خودشو وخانوادش اینقدر اذیت نمی کردن

احساسی تصمیم نگیر نمی خواد همه چیزو بگی می بخشی اونم بچه نگهدار نیست خاطرت جمع برا اذیت کردنت میگه خ ...

خوب عزیزم با این شرایط که من دارم و بمونم همش تحقیر میشم به نظرتون چیکار کنم ؟ همین الانم دیروز پیشمشاور میگفت من از یه سال بعد ازدواج دیگه نمی‌خواستنش الکی کش داده و اینا از یه سال بعد ازدواجمون مدیر شد و افتاد دنبال دختر بازی هر چند وقت با یه همکاراش 

خدا نگذره از پدر ومادری که نمی زاره بچش زندگیشو کنه با دخالتهاش والله نمی گن دختر مردم با هزار امید ...

عزیزم اول زندگی ما خیلی بدبخت بودیم 

همسر من موقع عقد از دوستش پول قرض کرده بود پول خرید یه حلقه را بیشتر نداشت پدرش اصلا ریالی بهش نداد موقع عروسی ، یه مهمونی گرفت جز پول غذا بقیه خرجا به غهده همسرم بود  و همه پول و طلاها را برداشت ما داریم پس میدیم موقع خرید خونه و ماشین همسرم از پدرش پول قرض خواست قهر کرد و نداد الانم وضعش خوبه خونه و ماشین و ویلا و باغ و حقوق داره اما توقع کمک مالی داره میگم کسی که به پسر خودش نمیتونه پولی بده چرا توقع داره اوایل ازدواج تصادف کردیم خیلی اوضاع مالیمون خراب بود به مادرشوهرم گفتم چند ماهه نتونستیم گوشت بخریم گفت زندگی همینه جوونا باید سختی بکشند یه مدت سر مار میرفتم یه شب در میون میرفتم خونه مادرشوهرم شام هم نمیخوردم میگفتم رژیمم که تو خرج نیفتند صبحانه و ناهارم شرکت میخوردم مادرش گفت اگر میخوای بیای اینجا باید احاره را نصف کنیم اون زمان شهر دیگه خونه داشتند و این شهر مستاجر بودند!!! بخوام بنویسم از کارهاشون خیلی زیاده اون زمان اصلا حتی به شوهرمم محل نمیگذاشتند الانم فقط به خاطر پولاش تحویلش میگیرند 

با توجه به چیزهایی که خوندم قراره توافقی جدا بشید همه چی رو ببخشی و درعوض طلاق بگیری عین کاری که من ...

بله عزیزم دقیقا همینه شما از طلاقتون راضی هستید؟ شاغل بودید؟ 

ببخشید اما مشاور کجا بود اینا فقط میخوان به زور جوش بدن و همه هم ضد زن هستن

بله عزیزم اصلا اجازه نمیداد من بگم چی بهم گذشته فقط میگفت دخالت نکن تو کار همسرت، آزادش بزار کنترلش نکن هر چی گفت بگو باشه و ...اونم جلوی همسرم تازه اقا با افتخار اومده بود بیرون که دیدی حق با من بود .

ولی اگر میبینی خیلی اذیت میکنه قبول کن برو نزدیک خانوادش پیش اونها باشه شاید دست از کارهاش برداره نم ...

عزیزم الان کار دولتی داره میخواد کارشا رها کنه بره دنبال کار ازاد که بتونه بره پیش پدر و مادرش ، من هشت سال پیششون بودم خدا می‌دونه چه ها به سرم نیاوردند چون همسرم ازم حمایت نمیکنه مثلا من و جاریما دعوت میکردند بعد فقط جلوی اون میوه و پذیرایی میگذاشتند، یا مثلا جاریم قهر میکرد میگفتند اینقدر زنگ بزن باهات اشتی کنه ، فلان کادو بخر برو خونشون تا باهات اشتی کنه، بعد من اونجا هیچ کسیا ندارم میخواد منا هی بزاره بره خونه باباش وای وحشتناکه به نظرت ادم چه قدر میتونه حقارت را تحمل کنه برا یه مرد بی مسئولیت؟؟؟این درست بشو نیست پنج سال اول ازدواج ما هر روز خونه پدرشوهرم بودیم پدرش عاصی شده بود ما را میدید پشتشا میکرد و می‌نشست اما شوهرم براش مهم نبود با کتک منا می‌برد و میگفت کارای بابام مهم نباشه همین که تو خونه اونا باشه خوشحاله حالا هر چی بی احترامی هم ببینه اصلا براش مهم نیست 

عزیزم ۱۵ ساله ازدواج کردیم هی وابسته تر میشه 💔💔 خدا لعنت کنه پدر و مادرشا تا نزدیکشون بودیم هی دخا ...

شما هم روبه رو شوهرت خوب باش باهاشونپشت سر هر حرفی زدن جواب بده حالا که هر چی خوبی کنی به فامیلهاش باز بدن  شما بهشون جلو شوهرت نه پشت سر جوابشون بده خدا نگذره از هر کسی که با ظلم کردن باعث شکستن ادمها می شه اینم بدون هر کس می گن از این دست بده از اون دست می گیره خدا به وقتش سراغ پدر ومادر خانوادش می ره 

شما هم روبه رو شوهرت خوب باش باهاشونپشت سر هر حرفی زدن جواب بده حالا که هر چی خوبی کنی به فامیلهاش ب ...

چشم عزیزم شما چه قدر خوبید ممنون بابت وقتی که گذاشتید 🙏🌹

دوست خوبم سلام،امیدوارم الان که داری این کامنت رو میخونی غرق در خوشبختی♥️🧿 و آرامش✨✨ باشی و بهترین اتفاقات زندگیت🤩😍 به زودی برات اتفاق بیفته🤲💞🏞🏡🌄

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم که ۳ ساله بصورت آنلاین یعنی (چت و ویس)تو تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،سروش،

بله،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم حضورتون📡

یعنی میتونین تو خونه زیر باد کولر بشینین و بصورت آنلاین با مشاورتون صحبت کنین🏠📱😍

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👧‍👦در زمینه های اختلافات زناشویی👫،همسرداری💏،فرزند پروری👩‍👦،آموزش جذب همسردلخواه💐،آموزش مهارت های افزایش اعتمادبنفس و عزت نفس🐛🦋 و....

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(✅طلاق،✅مهریه،✅نفقه،✅جهیزیه،

✅حضانت،✅ارث،✅نسب و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)

🔴نگارش انواع دادخواست،لایحه و اظهار نامه در اسرع وقت

لیست حق المشاوره💰:

مشاوره خانواده یکساعته:۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای:۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای:۶۰تومن

🎺🎺🎺توجه داشته باشین که میتونین حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین🤩🤩🤩

پاسخگویی ۲۴ ساعته،حتی ایام تعطیل🌝🌚🌞🌙

شماره همراهم خدمتتون:

📱09199541937

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
شاید میخواد محبت های پدر مادرشو جبران کنه...مگه از آسایش و راحتی شما میزنه میبره میده اونا؟

عزیزم خودش همیشه به بدی از پدرش یاد میکنه هیچ وقت ندیدم خاطره خوبی ارش تعریف کنه کمک هاشم فقط به خاطر درخواست پدرش و رودربایسی قرار گرفتن همسرمه ، بله عزیزم از راحتی ما زده مثلا خودمون به شدت گرفتاری مالی داشتیم پدرش پول میگیره برای بازسازی خونه یا تغییر دکوراسیون که اصلا واجب نیست !!!