2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 63 پست
آینده شما مگه در گرو بودن با اونه ؟ تو زندگی میکنی و خورشید هم هر روز بالا میاد اما جایی که حرمت ند ...

من مهندس بودم خودش و مادرش اجازه اشتغال بهم ندادند الان سنم بالاست هم هر چی یاد گرفته بودم یادم رفته هم هیچ برنامه ای بلد نیستم همش یادم رفته ۱۵ سال گذشته هر جا رزومه دادم به خاطر سنم رد شده 

احساس شکست دارم عمرما پای یه ادم عوضی گذاشتم هر چی بیست سال درس خوندم و تلاش کردم هم نابود شد رفت 

مهریه رو میخوای بگیری؟ فکر کنم گفتی خونه و ماشین به نامته مهریه چی داری؟

مهریه را باید ببخشم هر چی هست همین خونه و ماشینه و تمام وگرنه طلاق نمیده گفته تو بیای یا نه من چند ماه دیگه ازین شهر میرم پیش پدرم یا باهام بیا یا الان طلاق بگیر یا بعدا بیفت دنبال طلاقت 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مهندس بودم خودش و مادرش اجازه اشتغال بهم ندادند الان سنم بالاست هم هر چی یاد گرفته بودم یادم رفته ...

متاسفم برات اشتباه کردی

اما بازم دیر نشده غصه نخور سعی کن قوی باشی

سعی کن مهربونی رفتار کنی بگو باشه تازه اومدیم تو این شهر شاید یه اتفاق خیری هست برامون بگو یه مدت بم ...

عزیزم شش ساله اینجاییم همین که منا اورد اینجا خودش با یه خانم قرار ازدواج گذاشته بود و نمی‌خواست بیاد بعدا که خانوادش و من فهمیدیم از ترس ابروش اومد  و ازون روز انتقام اینکه به خانوادش گفتم را داره از من میگیره 

مهریه را باید ببخشم هر چی هست همین خونه و ماشینه و تمام وگرنه طلاق نمیده گفته تو بیای یا نه من چند م ...

خب بگو میبخشم اما به جاش سرپرستی دخترتو بگیر 

هیچکی واسه بچه مادر نمیشه

خب بگو میبخشم اما به جاش سرپرستی دخترتو بگیر  هیچکی واسه بچه مادر نمیشه

میگه منم طلاقت نمیدم بشین و بسوز میگه بعدم به صبح پا میشی میبینی نه من هستم نه دخترم و اون روز دیگه خیلی فرصت های زندگیت را از دست دادی خیلی عوضیه 

این دیگه کیه چرا همون موقع ازش جدا نشدی خب

گفت بمون برات زندگیا بهشت میکنم و با گریه و زاری و ...‌‌باز من احمق خرش شدم مادر خدا بیامرزمم نمیذاشت طلاق بگیرم حالا اونم فوت شده کسی مانعم نیست  

میگه منم طلاقت نمیدم بشین و بسوز 

این آدمی که من دیدم بچه نگه دار نیست خیالت راحت بعدا بچه رو هم میندازه گردن شما .الانم واسه اذیت و آزار میگه نمیدم بچه رو یا برا اینکه مجبورت کنه تن به خواسته هاش بدی 

خودتون میدونید اما من بودم نگاه همچین آدمی هم نمیکردم

الهی امین الهی خدا از رو زمین برشون داره که دختر من به خاطر اونا داره میشه بچه طلاق 

یه چی نذر کن شوهرت شهر جدید ارامش داشته باشه کم کم از سرش بیفته شهر خودشو شایدم افتاده رو دنده لجبازی وغدگری یعنی بگه حرف حرف منه به خاطر بچت هم شده برو مشاوره اسم طلاق بزار کنار برا زندگیت تلاش کن 

متاسفم برات اشتباه کردی اما بازم دیر نشده غصه نخور سعی کن قوی باشی

بزرگترین اشتباه زندگیم بود حالبه اون دختر دیگه که همسرم با اونم بهم خیانت کرد شاغل بود اونم مجبور کرده بود شغلشا رها کنه خودش میدونه هیچ کسی اخلاق گندشا تحمل نمیکنه  اول خلع سلاحش میکنه میگه مثلا کارتا رها کن ادامه تحصیل بده به منم همینا گفت 

یه چی نذر کن شوهرت شهر جدید ارامش داشته باشه کم کم از سرش بیفته شهر خودشو شایدم افتاده رو دنده لجباز ...

عزیزم دیروز مشاوره طلاق بودیم مشاور همش به من میگه تو کوتاه بیا اما اخه چه قدر؟من چه طور بزم نزدیک پدر و مادرش و هر روز بخواد بره و همه حقوقشا خرج اونا کنه؟ یا ۲۴ ساعت خونه مادرشه من برم اونجا شهر غریب تک و تنها چیکار کنم ؟ یا میگه کارمند خانم بگیرم با سابقه خیانتش من چه طور هزار فکر نیاد سراغم؟ هزار بار نذر کردم ختم قران کردم دیگه خسته شدم تا پدر و مادرش نمیرن زندگی ما همینه اونا هم جوونن 

عزیزم دیروز مشاوره طلاق بودیم مشاور همش به من میگه تو کوتاه بیا اما اخه چه قدر؟من چه طور بزم نزدیک پ ...

ولی اگر میبینی خیلی اذیت میکنه قبول کن برو نزدیک خانوادش پیش اونها باشه شاید دست از کارهاش برداره نمی گم راحته سخته ولی بعضی وقتها کسی باید یه مدت کوتاه بیا شایدم نزدیک خانوادش اومد یه رفتارهایی تزشون دید زده شد الان دور ازشون خودشو داره می کش براشون خیال می کنه خبریه 

عزیزم دیروز مشاوره طلاق بودیم مشاور همش به من میگه تو کوتاه بیا اما اخه چه قدر؟من چه طور بزم نزدیک پ ...

ببخشید اما مشاور کجا بود اینا فقط میخوان به زور جوش بدن و همه هم ضد زن هستن