2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 63 پست

دقیقا هم دردیم تا اونجای که مسافت رو نوشتی گفتم جل الخالق اینکه منم ولی مسافت رو خوندم دیدم یکی دیگه اس عزیزم توام براش خرج تراشی کن و اینم بگم طلاق حق تو نیست خدا فقط نیستشون کنه تا شاید راحت شیم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تا اینجا که با این دلایل نمیتونی طلاق بگیری

عزیزم دلایل دیگه هم نوشتم بیا بخون 

خیلی تنوع طلبه مدام در حال تغییر کار و محل زندگی و حتی زنشه سابقه خیانت هم داره 

عزیزم به من میگه الکی نرو تو این فازا بدبخت میشی میگم چرا مادرت هی وسیله خونه عوض میکنه میگه اون مجب ...

یه مدت خودتو بزن بی خیالی چون اینجوری که می گی پول بهشون نده اقایون بیشتر لج میکنند تا بگی اره یا نه پول می ده به انها چند سال اول زندگی اکثر مردا وابسته زیاد به خانواده هستن کم کم به مرور زمان با بچه داشتن سر گرم خونه وزندگی می شن

دقیقا هم دردیم تا اونجای که مسافت رو نوشتی گفتم جل الخالق اینکه منم ولی مسافت رو خوندم دیدم یکی دیگه ...

عزیزم برای من خرج نمیکنه ۱۵ ساله ازدواج کردیم به خدا مادرش کلی وسیله عوض کرده من همون جهاز قبلما استفاده میکنم بگم فلان چیزا عوض کن میگه مگه چشه سه تا برادرشوهر دارم همه چسبیدند به زن و زندگیشون سفر خارجی ببرن و ... اینم فقط میگه خانواده ام پدر و مادرمند تو دختر مردمی 

عزیزم برای من خرج نمیکنه ۱۵ ساله ازدواج کردیم به خدا مادرش کلی وسیله عوض کرده من همون جهاز قبلما است ...

خدا لعنتش کنه همین 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

یه مدت خودتو بزن بی خیالی چون اینجوری که می گی پول بهشون نده اقایون بیشتر لج میکنند تا بگی اره یا نه ...

عزیزم ۱۵ ساله ازدواج کردیم هی وابسته تر میشه 💔💔 خدا لعنت کنه پدر و مادرشا تا نزدیکشون بودیم هی دخالت میکردند و کم محلی حالا اومدیم اینجا هر روز زنگش بزنن که بره خونسون و کلی وسیله ببره اخه اون اولا وضعمون خوب نبود که خرجشون کنه اونا هم فقط کم محلی میکردند 

نه طلاق نمیگرفتم  هر زندگی مشکلات خودشو داره  زندگی خوب خلق میکردم زندگی گرم و خوب ساختن ...

خوب چه طور کنار میای وقتی با جاریت دعوتتون میکنه فقط ازون پذیرایی میکنه؟ یا همیشه کادوهای کم ارزش مال توست تازه اگه همونم بده 

با شوهری که میگه اگه حرفما گوش بدی زندگیت خوبه اگر مخالفت کنی زندگی را جهنم میکنه چه برخوردی داری؟ 

من بودم یک دقیقه هم نمیموندم بچه هم داری؟

بله یه دختر ۹ ساله 

خودمم ازش متنفرم 

از ایندم از دوری از دخترم میترسم فقط همین 

وگرنه همسرم که بیاد خونه انگار عذاب اومده برام اینقدر ازش متنفرم 

بله یه دختر ۹ ساله  خودمم ازش متنفرم  از ایندم از دوری از دخترم میترسم فقط همین  ...

آینده شما مگه در گرو بودن با اونه ؟ تو زندگی میکنی و خورشید هم هر روز بالا میاد

اما جایی که حرمت نداری و عشقی نیست له میشی

دخترت رو نمیخوای یا نمیتونی ببری؟

آینده شما مگه در گرو بودن با اونه ؟ تو زندگی میکنی و خورشید هم هر روز بالا میاد اما جایی که حرمت ند ...

دخترم را بهم نمیده در این صورت حاضر به دادن طلاق شده منم دیدم تو این زندگی بمونم و افسرده بشم چه به درد دخترم میخوره اونم میشه یه ادم تو سری خور و بدبخت برا همین گفتم میدمش فقط طلاقما بده 

عزیزم میگه جمع کن بریم نزدیکشون وگرنه طلاق 

سعی کن مهربونی رفتار کنی بگو باشه تازه اومدیم تو این شهر شاید یه اتفاق خیری هست برامون بگو یه مدت بمونیم اگه خوب نبود برمی گردیم بعدا خواهشن تا یه چیز می شه نگید طلاق اسم طلاق هم سردی می یاره تو خونه یه مدت هم بد اخلاقی کرد به دلیل محیط جدید صبوری کن درست میشه بگو به چشم یه تجربه شهر جدیدو ببینیم دیدیم خوب نیست بر می گردیم ولی دیگه نزار اسم گفتن طلاق تو خونه عادی بشه با مهربونی دلشو اروم کن

دخترم را بهم نمیده در این صورت حاضر به دادن طلاق شده منم دیدم تو این زندگی بمونم و افسرده بشم چه به ...

مهریه رو میخوای بگیری؟

فکر کنم گفتی خونه و ماشین به نامته مهریه چی داری؟