2821
2789

70 درصد 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فاصله سنی بستگی به پختگی فکری و جذابیت ظاهری داره

شیعه و سنی خیلی مهمه چون موجب نزاع یا سرخوردگی یکی از طرفین از دینش میشه با اینکه هردو نسبت به اعتقادات دینی بی تفاوت میشن

اگه طرفین خیلی درگیر آداب و رسوم شهرشون نباشن و زندگی رو با عشق و علاقه شروع کنن نه زیاد مهم نیست ولی بازم در برخورد با خانواده ها شاید دچار مشکل بشن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
سنی و شیعه خیلی مهمه ، بنظرمن سنی ها اساسا منطق تو کتشون نیست که اگر بود شیعه بودن

به شیعه بودنت نناز چون انتخاب خودت نیست فقط لطف و نظر خدا بوده که پدر و مادرت شیعه بودن و تو از روی تقلید شیعه شدی و سنی هم مثل تو به سنی بودنش باور داره ‌‌پس فخر فروشی نکن 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
به شیعه بودنت نناز چون انتخاب خودت نیست فقط لطف و نظر خدا بوده که پدر و مادرت شیعه بودن و تو از روی ...

خب اینم درسته ، اما من الان هرچی رو گذشته فکر میکنم منطق نمیزاره سنی شم اما یخورده فکر ومنطق سنی رو شاید شیعه کنه ، ادواردو آنیلی ادیان شناسی که خارجی بود اول سنی میشه و مسلمان وبعد شیعه میشه ، درس و دانشگاهش که برپایه منطق وعلمه دین و ادیان شناسی بوده 

2824
2823
2791
2779
2792