2821
2789
خب اینم درسته ، اما من الان هرچی رو گذشته فکر میکنم منطق نمیزاره سنی شم اما یخورده فکر ومنطق سنی رو ...

عزیزم عشق زورش خیلی بیشتر از عقل و منطقه

فرد به خاطر عشقش از جونش میگذره چه برسه به دین

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم عشق زورش خیلی بیشتر از عقل و منطقه فرد به خاطر عشقش از جونش میگذره چه برسه به دین

جمله ات اثبات حرفمه دیدی منطق در سنی نیست و جواب منطقی من رو به حاشیه عشق و این چیزا بردی ! 

انتخاب امام اول مگه مثل ازدواج بین دختر وپسره  که بگه من عاشق شدم و منطق ندارم ، بحث یک عمر تفکر وزندگی و دنیا و آخرته ، 

حالا باشه عشق به کی ؟  یک داعشی هم به خیال خودش عاشق بود وهست ،مستندش رو دیدم که شب عملیات درست مثل زمان جبهه که شیعه و سنی تو یک جبهه بودن اونها هم چقدر نمازشب میخوندن وگریه میکردن واز نظرشون عاشق بودند اما معشوق درعشق مهمه ،موندم زمان پیامبر یک سری آدم به خاطر منافعشون حرف پیامبر رو کنار زدند و اشتباهی کردند هزار سال بعد که مردم دیگه نفعی از منافع اونها نمیبرن چرا باید پیروشون باشند ، یک غدیر کم بود برای پیامبر ؟ اگر پیامبر درسته و راسته وقبولش دارید حرف پیامبر امام علی علیه السلام بود .حالا شما عاشق عمر و ابوبکر شدید .امام علی ای که خدا برای اثباتش کعبه رو براش شکافت .دیگه خدا باید چیکار میکرد ؟ تعصبی نباش یک مستند از شهید ادواردو آنیلی ببین ، بی تعصب فقط تحقیق کرد بی تعصب معشوقش رو انتخاب کرد .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جمله ات اثبات حرفمه دیدی منطق در سنی نیست و جواب منطقی من رو به حاشیه عشق و این چیزا بردی !  ا ...

چقدر بی منطق و کور کورانه حرف میزنی من به اسم کاربریت توجه نکردم و فکر کردم اسی این رو نوشته 

ببین انتخاب دین و مذهبتم مثل قضاوتته اونم نسنجیده

خانم عزیز من روزی هزار بار خدا رو شاکرم که تو یه خانواده مذهبی به دنیا اومدم وشیعه اثنی عشرم و جونم رو برا چهارده معصوم میدم ولی مثل شما فخر فروشی نمیکنم چون فضل و کرم خدا شامل حالم شده که حب اهل بیت تو دلمه

بی منطق شمایی که خودت رو بالاتر از سنی میدونی شاید اعمال یه فرد سنی نزد خدا از تو شیعه بالاتر باشه شما حتی نمیدونی که سنی چندین فرقه داره که اینقدر راحت با داعشی یکی میدونیش برا خودم و همه شیعیان متأسفم که یه سری شیعه نما اینجوری وحدت مسلمین رو زیر سوال میبرن بهتره شما هم بری یه مقدار سطح اطلاعات دینیت رو بالا ببری 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
چقدر بی منطق و کور کورانه حرف میزنی من به اسم کاربریت توجه نکردم و فکر کردم اسی این رو نوشته  ...

خیر با داعشی یکی ندونستم برات مثال نقض از عاشقی بی مورد زدم ، گفتم سنی و شیعه تو یک جبهه مقابل داعش ، بنده هم می‌دونم سنی چندین فرقه داره فقط شما نیستی که می‌دونی ، شما هم اگر شیعه هستی اشتباه میکنی جوری حرف میزنی که مخاطب فکر کنه سنی تیری هستی تازه دفاع هم می‌کنی ، من فکر کردم مقابل حرف من یک سنی داره میگه عشق بالاتره ولی شما با استاتر بودی و اشتباه ریپلای کردی پس اشتباه از شما بوده، اطلاعات من به قدری بالاهست بهتره شما اطلاعاتت رو بالا ببری  و چهارتا کتاب بخونی تا معنی جملات رو بخوبی بفهمی و اشتباه برداشت نکنی .

خیر با داعشی یکی ندونستم برات مثال نقض از عاشقی بی مورد زدم ، گفتم سنی و شیعه تو یک جبهه مقابل داعش ...

اصلا از آدم خودخواه و خودپسند که خودشون رو به هر دلیلی بالا تر از دیگران میدونن خوشم نمیاد

خودت میگی شیعه و سنی باهم تو یه جبهه....

اونوقت میگی سنی بی منطق .شیعه دانا و خوب

برات متأسفم واقعا اکثریتمون شیعه نما هستیم نه شیعه واقعی

چقدر بی منطق و کور کورانه حرف میزنی من به اسم کاربریت توجه نکردم و فکر کردم اسی این رو نوشته  ...

در ضمن طبق  اعمال فردی و شخصی  هرکس من تعداد خوبیها و بدیهای خودم رو نمی‌دونم و یک سنی هم نمیدونه نه من می‌دونم به بهشت میرم یا جهنم نه یک سنی می‌دونه به بهشت می‌ره یا جهنم  ، اما میگم شیعه از سنی منطقی تر هست ، اسم این رو فخر فروشی نذار 

اصلا از آدم خودخواه و خودپسند که خودشون رو به هر دلیلی بالا تر از دیگران میدونن خوشم نمیاد خودت میگ ...

شما سعی کن شیعه واقعی باشی ، تا آخر دنیا میگم سنی تا آخر عمرم بی منطقه ، طبق توضیحات بالا هم گفتم که خودم رو بالاتر از دیگری نمی‌دونم و از دنیا و آخرتم تا آگاهم اما شیعه منطقی تره ،میفهمی ! 

قیاس خودم با دیگری نیست که خودم رو بالاتر بدونم قیاس دو تفکره جداست 

تفاوت مذهبتون به خودتون وابسته هست که بتونیدمدیریت کنیدممکنه درموردیه موضوعی بحث پیش بیادکه توی هرمذهب متفاوته ویاحتی مخالف هم اگه بتونیدجفتتون بااحترام ازموضوع ردبشیدسعی نکنیدهمو قانع کنید مشکلی ایجادنمیکنه ولی اگه نتونیدمشکل بزرگیه 

اینم درنظربگیرکه هردوتون این موضوع رومیتونیددربرابرهم مدیریت کنیداما ممکنه توی موقعیت هایی قراربگیری که اطرافیان طرف مقابلت ادم متعصب رو مذهبشون باشن ونتونن مذهب تورو بپذیرن و تورو زیرسوال ببرن توانایی داری که اینا رو روی رابطتون اثرنذاره ؟

غبراز مذهبتون اختلاف شهرها خودش کلی اختلاف فرهنگی میاره حالاکه مذهبم بیادکنارش فکرمیکنم خیلی سخته مدیریتش خودم به شخصه این ریسکو نمیکنم چون توضیحاتی که بالا درمورداختلاف مذهب دادم برام سخته بتونم مدیریت کنم

2824
2823
2791
2779
2792