2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبم خوب شد ی سری رشته های خوب زدم

ولی خداراشکر ببنشون ی کدرشته ای که نمیخواستم هم زده بودم اشتباهی با اینکه چندییین بار پرینت انتخاب رشترو دیده بودم متوجش نشدم تازه مامانمم دید

وقتی نتیجه اومد همین رو قبول شده بودم

و تو کارنامه سبز دیدم هیچکدوم دیگرو قبول نشدم

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

ی معجزه دیگه هم ازدواج دو نفر تو خانواده بود که یکیش پول نداشت ولی براش رسید

اونیکیم نمیخواست ازدواج کنه یدفه خواست

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

من 

در سه سال گذشته سه تا معجزه اتفاق افتاد برام 

با ختم قرآن و دعای کمر !(بچه های نی نی سایت یادم دادن )

ذکر چهارصدتایی امام صادق

صلوات خانوم فاطمه ی زهرا 

نماز روز چهارشنبه هدیه به روح جواد الئمه

۱) بعد از دو تا سقط و ... باردار شدم پسرم الان دو سال و ...هست 

۲) بعد از چهارده سال غریبی معجزه وار اومدم وطنم شهرم 

۳) باعث خوشحالی ته دلیم شد و تونستم به چیزی که سالها آرزوم بود برسم 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
دعای کمر چیه؟؟

بزن تو سایت میاره

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
چقدر خوب از کدومشون شروع کنم؟؟

برای چه حاجتی تا بهت بگم 

میشه دعای کمرو بگید  چون من سرچ کردم چیزی نیومد

دستور معروف شیخ بهایی جهت حاملگی زنان:

قسمتی از سوره رعد آیه 31 رو به صورت حروف مقطعه یعنی جدا جدا نوشته (مثل تصویر زیر) و به پهلوی خودتون (زن) ببندین که ایشون در زمان حیات خودش به نهصد زن داد و همه حامله شدن

دوم :
دعای زیر رو عینا مثل تصویرش بنویسین و بر گردن خودتون (زن) آویزون کنین (بعضی از حروف بدون نقطه هستن)

تذکر :
الف) فلز اثر دعاها رو از بین میبره بنابراین دعاهای فوق رو با خودکار و یا مداد نوکی ننویسین بلکه از جوهر و قلم یا مداد معمولی استفاده کنین
ب) سعی کنید خودتون و همسرتون نمازتون رو اول وقت بخونین چون دیر خوندن نماز و یا قضا شدن نماز باعث کم شدن تاثیر دعا میشه

جالبه بدونین که این دعا رو به چند نفر دادم که بعضیهاشون همون ماه اول حامله شدن ، حتی یکی از دوستام این دعا رو برای فرد دیگه ای میخواست ، منم داخل کاغذ نوشتم و به بهش دادم ، و ایشون هم به فرد مورد نظر داد ، دوستم بعد چند روز متوجه شد که خودش هم حامله هست