2777
2789
می خوام بیماری روحیم خوب بشه خیلی خسته شدم  و وقتی این درمان سد یه بچه سالم داشته باشم هرچه ز ...

عزیزم ببخش ولی اگر انجام میدی بهت بگم 

چون منم شرایطم مث شما بود روحی مریض بودم و تا الان حالم خوب شده و خیلی خدا رو شکر می کنم

اولین قدم اینه از همین فردا شروع کن نمازهای یومه رو بخونی و قضا نکن 

تو رو خدا به حرفام ایمان داشته باش 

نماز 

نماز 

نماز 

شفای روح بیمارم شد 

و بعد قران بخون از حفظ کردن آیه الکرسی شروع کن 

و با خدا دوست بشو ببین خدا برات چکار می کنه 

و به موقع هم بهت بچه میده 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
عزیزم ببخش ولی اکر انجام میدی بهت بگم  چون منم شرایطم مث شما بود روحی مریض بودم و تا الان حالم ...

من راستش نماز میخوندم ولی یهو دیگه نتونستم بهش اعتقاد بیارم

به خدا انقدرررر حالم خرابه که فقط دلم میخواد برم حرم امام رضا ولی حال جسمی و روحیم اجازه سفر بهم نمیده اونم منی که مذهبی نیستم 

شما چه مشکل روحی داشتید

من همش فکر میکنم امکان نداره خوب بشم

الان ده سال شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من راستش نماز میخوندم ولی یهو دیگه نتونستم بهش اعتقاد بیارم به خدا انقدرررر حالم خرابه که فقط دلم م ...

زیارت امام رضا ربطی به مذهبی بودن و نبودن نداره که 

دلت رو بسپر بهش و پر بکش برو پابوسش 

من مشکل روخیم فکر کردن به نیستی و مرگ و پوچی زندگی بود و همه چی دنیا برام بی فایده و‌مزخرف بود و هیچ‌چیزی برام لذت نداش 

حس خلا و‌پوچی آزاردهنده فقط با دوستی با خدا جاش پر شد 

شیطان رو از قلبت دور کن و‌نمازت رو شروع کن

منم آدم مذهبی نیستم 

آهنگ گوش میدم 

عروسی میرم شمالیام که دیدی عاشق رقص🤣

آرایش می کنم

موسیقی گوش میدم 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
الان خوب شد یا بد برات  من نفهمیدم

خوب شد اگه این رشته نبود هیچی قبول نمیشدم بین انتخابام

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤