2777
2789
منم میبینم  ولی الان کار دارم اگه سریال ببینم دیگه باید همشو ببینم از کار و زندگی میوفتم 😂

😂😂😂😂

زمان بندی کن من چون فیلم طولانیه نمیبینم سریال یک یا دوقسمت نگاه میکنم بعد میرم سراغ کارام کلی فیلم تو گوشیم هست ندیدم هنوز🤭

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
😂😂😂😂 زمان بندی کن من چون فیلم طولانیه نمیبینم سریال یک یا دوقسمت نگاه میکنم بعد میرم سراغ کارام ...

😂😂😂

سریال یعنی پدر آدمو درمیاره 

انقدر سریال نصفه کاره دارم یعنی که مخم میپوکه فور میکنم😂😂

زمان بندی نمیتونم بکنم فکرم سمت ادامه سریاله نمیتونم به کارام برسم😁🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂 سریال یعنی پدر آدمو درمیاره  انقدر سریال نصفه کاره دارم یعنی که مخم میپوکه فور میکنم😂 ...

😂😂😂😂😂😂😂

فکر کنم گوگل کمکت کنه سرچ کن بهترین فیلم های 2022یا 2023 میاره برات برو ببین

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

فیلم صد نفر از اون فیلماست که دوست داری همش قسمت بعدش ببینی😁

😂😂😂😂😂😂😂 فکر کنم گوگل کمکت کنه سرچ کن بهترین فیلم های 2022یا 2023 میاره برات برو ببین

گوگل چرت و پرت خیلی میاره اخه 😂

ولش کن حال ندارم فیلم ببینم🥲میرم بخوابمممم🥺😂😂

گوگل چرت و پرت خیلی میاره اخه 😂 ولش کن حال ندارم فیلم ببینم🥲میرم بخوابمممم🥺😂😂

بهترین کار شب خوش 😂😂😂😂

قربونت شبت بخیر😂😂🤣♥️

فیلم سقوط ببین اگه خوابت نبرد😁 عکسش دوتا دختر روی دکل هستن

باششششش  بذار برم سرچ کنم شاید دیدمش😂

ببین اگه حساس و ترسویی نبین از این فیلم های خون اشام جن اینا نیست یه جاهایی شاید ترسناک باشه واست باز نصف شبی فحشم ندی😁

ببین اگه حساس و ترسویی نبین از این فیلم های خون اشام جن اینا نیست یه جاهایی شاید ترسناک باشه واست با ...

ای بابا🤦‍♀️😂

خب پس واسه شب کنسله

روز میبینمش😂

بیشتر میخوام یه فیلم ببینم که بشینم باهاش گریه کنم

ای بابا🤦‍♀️😂 خب پس واسه شب کنسله روز میبینمش😂 بیشتر میخوام یه فیلم ببینم که بشینم باهاش گریه ک ...

اهااا نه دیگه من اصلا فیلم گریه دار دوست ندارم حتی وقتی خیلی ناراحتم😁

اهااا نه دیگه من اصلا فیلم گریه دار دوست ندارم حتی وقتی خیلی ناراحتم😁

من کرم دارم اصن 😂

قبلا اینجوری نبودما الان چندوقته که فیلم میبینم الکی میزنم زیر گریه😑😂باورت میشه داشتم شرک میدیدم سر مرگ بابای فیونا گریه کردم🙂😂🤣

من کرم دارم اصن 😂 قبلا اینجوری نبودما الان چندوقته که فیلم میبینم الکی میزنم زیر گریه😑😂باورت میش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فیلم هندی ببین آخر گریه زاریه 

😂😂😂😂😂