2777
2789
منم میبینم  ولی الان کار دارم اگه سریال ببینم دیگه باید همشو ببینم از کار و زندگی میوفتم 😂

😂😂😂😂

زمان بندی کن من چون فیلم طولانیه نمیبینم سریال یک یا دوقسمت نگاه میکنم بعد میرم سراغ کارام کلی فیلم تو گوشیم هست ندیدم هنوز🤭

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
😂😂😂😂 زمان بندی کن من چون فیلم طولانیه نمیبینم سریال یک یا دوقسمت نگاه میکنم بعد میرم سراغ کارام ...

😂😂😂

سریال یعنی پدر آدمو درمیاره 

انقدر سریال نصفه کاره دارم یعنی که مخم میپوکه فور میکنم😂😂

زمان بندی نمیتونم بکنم فکرم سمت ادامه سریاله نمیتونم به کارام برسم😁🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 سریال یعنی پدر آدمو درمیاره  انقدر سریال نصفه کاره دارم یعنی که مخم میپوکه فور میکنم😂 ...

😂😂😂😂😂😂😂

فکر کنم گوگل کمکت کنه سرچ کن بهترین فیلم های 2022یا 2023 میاره برات برو ببین

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

فیلم صد نفر از اون فیلماست که دوست داری همش قسمت بعدش ببینی😁

😂😂😂😂😂😂😂 فکر کنم گوگل کمکت کنه سرچ کن بهترین فیلم های 2022یا 2023 میاره برات برو ببین

گوگل چرت و پرت خیلی میاره اخه 😂

ولش کن حال ندارم فیلم ببینم🥲میرم بخوابمممم🥺😂😂

گوگل چرت و پرت خیلی میاره اخه 😂 ولش کن حال ندارم فیلم ببینم🥲میرم بخوابمممم🥺😂😂

بهترین کار شب خوش 😂😂😂😂

قربونت شبت بخیر😂😂🤣♥️

فیلم سقوط ببین اگه خوابت نبرد😁 عکسش دوتا دختر روی دکل هستن

باششششش  بذار برم سرچ کنم شاید دیدمش😂

ببین اگه حساس و ترسویی نبین از این فیلم های خون اشام جن اینا نیست یه جاهایی شاید ترسناک باشه واست باز نصف شبی فحشم ندی😁

ببین اگه حساس و ترسویی نبین از این فیلم های خون اشام جن اینا نیست یه جاهایی شاید ترسناک باشه واست با ...

ای بابا🤦‍♀️😂

خب پس واسه شب کنسله

روز میبینمش😂

بیشتر میخوام یه فیلم ببینم که بشینم باهاش گریه کنم

ای بابا🤦‍♀️😂 خب پس واسه شب کنسله روز میبینمش😂 بیشتر میخوام یه فیلم ببینم که بشینم باهاش گریه ک ...

اهااا نه دیگه من اصلا فیلم گریه دار دوست ندارم حتی وقتی خیلی ناراحتم😁

اهااا نه دیگه من اصلا فیلم گریه دار دوست ندارم حتی وقتی خیلی ناراحتم😁

من کرم دارم اصن 😂

قبلا اینجوری نبودما الان چندوقته که فیلم میبینم الکی میزنم زیر گریه😑😂باورت میشه داشتم شرک میدیدم سر مرگ بابای فیونا گریه کردم🙂😂🤣

من کرم دارم اصن 😂 قبلا اینجوری نبودما الان چندوقته که فیلم میبینم الکی میزنم زیر گریه😑😂باورت میش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فیلم هندی ببین آخر گریه زاریه 

😂😂😂😂😂