2777
2789
عنوان

دوست بد من😰😶‍🌫️

975 بازدید | 25 پست

من امسال با یه دختری آشنا شدم که دوسال از خودم بزرگ تره این پدر و مادرش از هم طلاق گرفتن مادرش رفت یه شهر دیگه و پدرش هم یه زن دیگه گرفته و با دخترش زندگی نمیکنه این دختر توی یه خونه مجردی زندگی می‌کنه از سن ۱۴ سالگی خودش تنها زندگی میکرد خودش غذا می پخت خونه رو تمیز میکرد عملا مستقل شده بود از سن ۱۴ سالگی این دختر از شدت کارهاش وقت نمی‌کرد ناهار برای خودش درست کنه بیاره من یه چندباری باهاش حرف زدم بعد ناهار هامو می‌بردم باهام بخوریم می‌دیدم اون ناهار نیاورده با یه حسرتی هم غذای منو نگاه میکرد منم بهش میگفتم میخوای می‌گفت آره باهم غذا می‌خوردیم من یه قاشق میاوردم چون خودم تنها بودم فکر نمی‌کردم اون هر روز بیاد بگه بیا باهم ناهار بخوریم بعد دو سه بار بهم گفت بیا از یه قاشق غذا بخوریم چون غذای اونو می ریختم توی یه ظرف جدا خودش با دست میخورد🤢 بهش گفتم نههه من نمیتونم یه چند روز بعد از این جریان بهم گفت گرایشت چیه گفتم من به پسرا علاقه دارم گفت من همجنسگرام البته دوست پسر هم دارم منم اون لحظه گفتم اوکی بعد دوستانم بهم گفتن پشت حرف در اومده که تو همجنسگرایی با این می‌گردی منم رابطمو باهاش قطع کردم تا یه ماه پیش شمارمو گرفته بود بهم پیام داد خوبی چه خبر و.... گفت من دوست دارم باهات صمیمی بشم باهاش رفتم بیرون یه روز کامل یه کارایی میکرد من شک کردم که از من خوشش اومده مثلا صورتمو گرفت برد طرف لبش😶😶‍🌫️ بعدم با عصبانیت گفتم چکار می‌کنی گفتم میخواستم لپتو ببوسم تو لبتو کردی به سمتم😐😑🤦🏻‍♀️ اونروزم تا ایستگاه مترو بیست دقیقه راه بود این بیست دقیقه رو دست منو یه جور سفت گرفته بود انگار پارتنرشم ول هم نمی‌کرد دیگه از بقیش نگم الآنم یه چند روزیه پیام میده میگه بچم ، کیوتم😑😂 بیا بریم بیرون میگه تو خیلی خوشگلی دورت بگردم و... بهم میگه من دنبال دوستی مثل تو بودم بلآخره پیدات کردم برام از دوست های بی وفای قدیمش میگه که باهاش چکار کردن من بعد از شش ماه هنوز حس خوبی بهش ندارم میخوام کامل از زندگیم حذفش کنم به نظرتون کارش میلنگه

توروخدا گزارش نزنید 

کاربری دوم

کات 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم اگر خودت گرایشت سمت پسراست و علاقه ای نداری دوستیتو باهاش قطع کن و درضمن آدمی که همنجسگراهم باشه باید یه مقدار احترام و شخصیت از خودش نشون بده،،،طرف اگه پسرم بود چنین رفتارایی میکرد من به عنوان پارتنر قبولش نمیکردم چه بسا اینکه شما گرایشی هم نداری نسبت به جنس موافق

کات کن حتما وگرنه توروهم میکشونه تو اون فضا

متاسفانه خیلیامون مسخ شدیم انگار

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
بهش بفهمون که بهش گرایش نداری  تیپش چجوریه؟(از رو کنجکاوی میگم)

من کاملا دخترونه تیپ میزنم مثل دهه ۱۸۰۰ اروپا لباس می‌پوشم بعد اون یه تیشرت بلند مشکی میپوشه با یه شلوار از پایین کشی مشکی یه روسری خیلی کوچیک به موهاش می‌بنده عین دستمال گردنه 

من خیلی رنگا رنگم اون کاملا سیاهه

کاربری دوم