2777
عنوان

دوست بد من😰😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 25 پست
ببین اگه اینطوره من همسنتم تو دوست نداری کاراشو با این توصیفات پس بهتره هرچه زودتررررر دوری کنی  ...

از یه نظر دلم خیلی براش میسوزه میگه من خیلی تنهام مامان بابام ولم کردن هیشکی رو ندارم اما من نمیتونم با رفتار هاش کنار بیام

کاربری دوم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر کردم کوچیکتره🫠🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم از طرز نوشتن و رفتار کردم ۱۴ ۱۵ ساله باشن 

چون یه ادم ۲۰ ساله با پختگی و قاطعیت بیشتری رفتار میکنه وقتی از رفتار طرف مقابلش خوشش نیاد،،خودم ۲۲ سالمه واقعا فکر نمیکردم هم سنو سالام درگیر این چیزای بچگانه باشن🤔

از یه نظر دلم خیلی براش میسوزه میگه من خیلی تنهام مامان بابام ولم کردن هیشکی رو ندارم اما من نمیتونم ...

میدونی دل منم میسوزه ولی این دل سوختن که به آسیب به خودمون ختم بشه به درد نمیخوره همیشه خودتو اولویت قرار بده

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"
منم از طرز نوشتن و رفتار کردم ۱۴ ۱۵ ساله باشن  چون یه ادم ۲۰ ساله با پختگی و قاطعیت بیشتری رفت ...

به سن نیست به ذهنیت من آدم هایی رو دیدم از خودم بزرگ تر بودن اما عین بچه پنج ساله لوس و رو مخ بودن اصلا منطق نداشتن 

کاربری دوم
از یه نظر دلم خیلی براش میسوزه میگه من خیلی تنهام مامان بابام ولم کردن هیشکی رو ندارم اما من نمیتونم ...

عزیزم داره برات ناله میزنه که از رو دلسوزی هم شده ولش نکنی جدای از گرایشش اصن از شخصیتش خوشت میاد؟ یا فقط دلت براش میسوزه اگه شخصیتش مورد قبولته بهش قاطعانه بگو من دوس پسر دارم یا دلم نمیخاد رابطه دوستیمون بخاطر این مسائل بهم بخوره بگو واسه من در حد یه دوستی اگه شخصیتش و رفتارش رو دوس نداری رابطت رو کمرنگ کن بگو با خانوادم وقت ندارم بیام بیرون جواب تلفن نده بگو سرم شلوغ بود یا بگو با پارتنرم هستم که از سرش بیرون کنه تورو

به سن نیست به ذهنیت من آدم هایی رو دیدم از خودم بزرگ تر بودن اما عین بچه پنج ساله لوس و رو مخ بودن ا ...

اونکه صد درصد ولی طرز نوشتنت و رفتاری که از دوستت تعریف کردی مثل تینیجرا بود 

من حرفی راجع به این ندارم ولی جدی میگم اگه یه دختر با لباس دکلته حلقه ای درحالیکه  شوهرت تو خونه است اومد دیدی بدون فاتحه زندگیت خونده است منکه میگم طلاق ،بدون اون دختر هیچ وقت دختر خوبی نبوده وگرنه اینطوری تیپ نمیزد من خودم یه بار ساده لوحانه فریب خوردم ولی بعدها متوجه شدم نباید فریب بخوری ببین لاک سرخ همیشه به همه کراش داره ، یادمه دوست خودم دوست پسر داشت منتها به دوست پسر کودن تنه لش من نظر داشت چون خرپول تر از اون بود پشمالوی کثیف چرک اونم که به من بی محلی کرده بود 🤣🤣فک کرد الان با لاک سرخ بگرده من جیغ میزنم درحالیکه شیفت دیلیت بای خود خرش برگشت ولی مثل این گوزی که چند وقته کنه است عن ک.ونی زگیل قارچ  جوراب 🤣🤣🤣خنده دارترین حرف صاحب باربی و دیزنی تو ایرانی من آمریکا بدبخت عقده ای فک کرده آمریکا فقط عرق و سیگار مرد تنه لش از خرج من دادن ع ن ک ونی نمی بنده درگاه رو دهاتی بی سواد رذل پست بدجنس حیوون دهاتی وراج هرزه پلید از همون اول رذل بدبخت کثافت بی ادب تنه لس پسر بچه لوس ننر شیاد مافیایی کودن حیوون ناطق