2777
2789
عنوان

خدا لعنتم کنه

155 بازدید | 6 پست

شوهرم عصبیه من از اون عصبی تر،متحجره ناراحتم میکنه گاهی وقتها کتک میزنه،ولی باور کنید تا میتونه حرفهای عاشقانه هم میزنه چپ میره راست میاد میگه تو زیباترین یادت نره،درسته ممکنه چند ثانیه بعد حس خوبی که بهم  با حرفها و کارهاش میده خرابش کنه که اونم بخاطر عصبی بودن و کم صبر بودنشه اما باز میگه...همیشه از جر بحث بدش میاد من نباید بحث کنم عصبی بشم چون اون خیلی دپرس میشه آخر دنیاست انگار،شوهر من ایراد زیاد داره ولی من دیگه دارم باهاش زندگی میکنم جدیدا شکاک شده ولی باور کنید بخاطر دوست داشتن زیادشه هر چند قابل توجیه نیست میدونم.شوهر من اهل خیانت نیست میگه من زیباترین زن دنیا رو دارم(نیستم ولی به چشم اون هستم)چرا برم سراغ یکی دیگه،من خیلی سردم توی رابطه بیش از اون چه فکرش رو بکنید ولی با این حال نمیره سراه کس دیگه..امشبم سر یه چیز الکی عصبی شدم و اونم الان قهره و ناراحت..لعنت به من تمام امروز در اختیارم بود و خوش بودیم و قربون صدقه ام میرفت...با حرفهام ناراحتش کردم یه حرف بد بهش زدم..الانم قهره و وقتی قهره نمیدونم چرا ازش میترسم....

چه زوج جالبی

عزیزم اگه ایتا یا تلگرام داری عضو کانال استاد شجاعی شو و موضوع: سکوت و جدل رو گوش کن. 

خیلی کمکت میکنه.

خیلی ها ازش استفاده کردند و راضی بودند.

لینک کانال استاد  رو داری؟

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه زوج جالبی عزیزم اگه ایتا یا تلگرام داری عضو کانال استاد شجاعی شو و موضوع: سکوت و جدل رو گوش کن.& ...

نه ندارم عزیزم،این چند وقت خیلی روی خودم کار کردم که عصبی نشم امشب بعد از مدتها به قول شوهرم سگ شدم،واقعا تاثیر داشت توی رابطه امون،اما متاسفانه یه واکنش از طرف من همه چیز رو خراب میکنه

نه ندارم عزیزم،این چند وقت خیلی روی خودم کار کردم که عصبی نشم امشب بعد از مدتها به قول شوهرم سگ شدم، ...

پس حتما باید گوش کنی.

فقط روزی یک ربع حدودا وقت بزار و فایلها رو گوش کن.عالیه

اینم لینک کانالشونه 

@ostad_shojae

موضوعاتشون بالای کانال سنجاق شده 

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.