2777
2789

اگ کسی بود برامنم انجام میده؟

لایکم کن

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آیه اومد در انجا که گرفتاری از همه سو انسان را احاطه میکند یاری دادن ویژه خدای به حق است .او از ...

برامنم بگیر.ب نیت من وسیامک.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

این آیه اومد در انجا که گرفتاری از همه سو انسان را احاطه میکند یاری دادن ویژه خدای به حق است .او از ...

🥺🥺🥺مرررررسی واقعا،خیر ببینی الهی

میشه آیه وسوره رو بهم بگی

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
برامنم بگیر.ب نیت من وسیامک.

مسلما کسانی که کافرند و از راه خدا و ورود مومنان به مسجدالحرام که ان را برای همه مردم چه مقیم و چه مسافر یکسان قرار دادیم ، جلوگیری میکنند کیفری بسیار سخت خواهد داشت و هرکه بخواهد در انجا با انحراف از حق روی ب ستم آورد و دست به شرک و گناهی بیالاند او را عذابی دردناک میچشانیم

منم باز کردم برات اول سوره سجده اومد 

برامنم  لطفا

مسلما کسانی که کافرند و از راه خدا و ورود مومنان به مسجدالحرام که ان را برای همه مردم چه مقیم و چه م ...

مچکرم

خواهش  شرمنده نگاه نکرده بستم

عزیزم آیه رو زدم تو نت سوره اش اومد،خیلی خوشحال شدم با این آیه،خدا دلتو شاد کنه❤️

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱