@baran2255 سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم
@baran2255 سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم
@baran2255عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم
@دشمن_خونی_نی_نی_یار_ عزیزم من با همسرم اختلاف دارم و جدا زندگی می کنم،کی از همسرم جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟میشه لطفا خصوصیاتش را بگید،عزیزم پدر همسرم مریض هست فوت می کنه؟مرسی عزیزم
@baran2255 عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مشخصاتش چیه؟کی باردار میشم؟عزیزم این مشکلی که ما فهمیدیم همسرم داره درسته و از خیلی مدت پیش این مشکل را داشته؟مرسی عزیزم
@فندق_جانم سلام عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟کی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟کی مادر میشم؟آیا دوقلو دختر تو طالع من هست؟مرسی عزیزم
@فندق_جانم سلام عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟کی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟کی مادر میشم؟آیا دوقلو دختر تو طالع من هست؟مرسی عزیزم