2777
2789
عنوان

حس ششمی

436 بازدید | 22 پست

@baran2255 سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@baran2255‍ ‍ ‍ ‍سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم

@baran2255   عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم

@_رزمشکی_   سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه ...

گلم من تازه عضو شدم اون یه کاربر دیگست

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋

@دشمن_خونی_نی_نی_یار_‍    عزیزم من با همسرم اختلاف دارم و جدا زندگی می کنم،کی از همسرم جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟میشه لطفا خصوصیاتش را بگید،عزیزم پدر همسرم مریض هست فوت می کنه؟مرسی عزیزم

@baran2255 عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مشخصاتش چیه؟کی باردار میشم؟عزیزم این مشکلی که ما فهمیدیم همسرم داره درسته و از خیلی مدت پیش این مشکل را داشته؟مرسی عزیزم