2777
2789
عنوان

بارداری با تنبلی تخمدان ممکنه؟🥺

109 بازدید | 11 پست

امروز رفتم دکتر برای اقدام برا بارداری گفت تنبلی تخمدان دارم و باید وزن کم کنم الان ۸۶ کیلو ام گفت تا یکما دیگه ۱۰ کیلو کم کنم بچه ها رژیمی چیزی بهم معرفی کنید ممنون میشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این همه وزنت زیاده 

برو دکتر برنامه بده

برو باشگاه بگو ی برنامه غذایی برام‌بنویس ۱۰۰هزاره فک کنم برنامه نوشتن اینجا ک اینطورع البته بستگی داره چ طور باشگاهی باشه

وزن کم کنی باردار میشی  خیلی ها با تنبلی تخمدان باردار شدن

والا الان کلی زن حامله تپل دیدم نمیدونم چجوری گفت من وزن کم کنم تاره من قبلا ۶۰ کیلو بودم اصلاااا پریود نمی‌شدم از وقتی چاق شدم حداقل ۲ ماهی یبار میشم 

بله ممکنه،منم تنبلی داشتم باردار شدم،بروباشگاه و ورزش های هوازی انجام بده،متفورمین بهت نداد؟؟این قرص هم لاغر کننده اس هم برای تنبلی خوبه،شیرینی جات هم کلا قطع کن ببین من قرص منیزیم خوردم هوسم به شیرینجات کمتر شد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
بله ممکنه،منم تنبلی داشتم باردار شدم،بروباشگاه و ورزش های هوازی انجام بده،متفورمین بهت نداد؟؟این قرص ...

متفورمین نمیتونم بخورم اصلا قبلا تست کردم کلا معدم ریخت بهم

متفورمین نمیتونم بخورم اصلا قبلا تست کردم کلا معدم ریخت بهم

گلوکوفاژ هم نمیتونی؟؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
نخوردم تا حالا

من اینو خوردم بهم ساخت همون متفورمینه