صد بار برگردم عقب باز با شوهرم ازدواج می کنم. یسال دوست بودیم
زندگی بی عشق غیر قابل تصوره برام
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
پارتنرم واقعا خوش اخلاقه واقعنننن . و کسیم هس ک کاملا رو پای خودش وایساده خیلی مرد خوبیه😕قطعا بخوام انتخاب کنم بین اینایی ک گفتی پارتنرم
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم
دختر بور چشم آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر
چرا؟؟ خیلی گیجم حسرتش تو دل ادم نمیمونه؟ پقتی یکی دیگه رودپس داری چطوری میشه به کس دیگه ایی علاق ...
بعد چند سال آدم چشمش باز میشه دیگه اون آدم عاشق پیشه چند سال پیش که بخاطر عشق چشاشو رو همه چی میبست نیست واقع بین میشه و اونوقت صفات خوب و بد طرف مقابلت کاملا از رو عقل میاد جلو چشمت ولی وقتی عاشقی چیزای بد و نمیبینی تو این دوره زمونه با عشق هزارتومنم بهت نمیدن اگه پول نداشته باشی کلا در عذابی خیلی از همین عشقا سر پول به جدایی میرسه
بله میشه و بعد چند سال فقط ی خاطره محو میمونه
در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍