من باید برم بیرون شب میام میخونم و جواب میدم تاپیک قبلیمو بخونید میفهمید من خانواده ی شوهر مسمومی داشتم که بعدها ک بزرگتر شدم متوجه شدم یه نسخه ی دیگه از اونا رو کنار خودم دارم و نتونستم پیری مو کنارش تصور کنم سخت بود کنار این ادم بمونم و تحمل کنم واقعا تحمل خیلی سخته زجره عذابه
درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند
از دستش خسته شدم بی محبتی و دست بلند کردن و بد دل بودنش
خوب کاری کردی و اصلا هم نترس و دعا میکنم اینده خوبی داشته باشی فقط به فکر اینده باش و گذشته رو فراموش کن
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
این دقیقا حسیه ک شوهرم بهم میده اعتماد بنفسمو از دست دادم ولی جرات طلاقو ندارم برام شده ی بت ترسناک ...
منم این حس دارم ولی ۱۳ روزه ک قهرم و خونه پدرمم ،همش خودمو مشغول میکنم ک به شوهرمو بچم فکر نکنم تا مراحل طلاقم انجام بشه.ولی خیلی سخته دارم داغوون میشم ولی میدونم اینده ای با اون مرد دیگ ندارم.
منم این حس دارم ولی ۱۳ روزه ک قهرم و خونه پدرمم ،همش خودمو مشغول میکنم ک به شوهرمو بچم فکر نکنم تا م ...
امیدوارم که بهترینها برات اتفاق بیوفته و از اتفاقات نترس و فقط بگو من میتونم و مطمئن باش میتونی چون واسه هر مشکلی راه حلی هست
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه