2777
2789

پدربزرگ شوهرم خیلییییییییییییییی پولداره

و یه پدرشوهرمه و یه ابجی هم داره که کم داره....دلم براش میسوزه نگاش میکنم تو دلم میگم اصلا میدونی دختر کیی؟

کلی زمین و اینا به اسمشه ولی خب خودش متوجع نیست که

الان گوشی منو گرفته بود تو دستش مثل بچه ها میزد اینور و اونور

فقط ۵ تا ایفون داره😐

الان میتونست بهترین زندگی رو داشته باشه ولی ....😢

یکی نداره اینطوری یکی هم که داره اینطوری نمیتونه استفاده کنه چه دنیای مزخرفی

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

حالا پنج تا آیفون میخواد چیکار آخه من که باورم نمیشه 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولدارن دیگه

چه ربطی ب پولداری داره مگه هرکس پولداره پنج تا آیفون داره 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
بهونه میگیره دست یکی ببینه هر چی میخاد

بنده خدا دلم سوخت 😔😔😔😔

قسم میخورم دروغ نمیگم 

من نگفتم دروغ میگی گفتم مگه هرکس پولداره باید پنج تا داشته باشه . فقط واسم غیر قابل باور بود 

چندساله؟ کسی که نمیتونه استفاده کنه ۵ تا ایفون براش خریدن؟!

سنش زیاده

کجاشو دیدی کلییییییییی هم طلا داره هرروزم میخاد قسم میخورم راست میگم گوشی هم دست اینو و اون میبینه از پدرشوهرم میخاد

هر چی هم بخاد براش تهیه میکنن ولیرخب

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱