2777
2789
عنوان

شما چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 51 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید بگم چیزی که تو ذهنته درسته 

مردا کلا با زنا فرق دارن و ممکنه با یه صحنه ناخواسته و ناخودآگاه تحریک‌ بشن 

بخاطر اینجور چیزاست که باید رعایت کنیم 

آخه من نمی‌فهمم چه لزومی داره پیش یه غریبه یه زن با تاب شلوارک بگرده 

مگه هرزه هست 

متانت کو حیا کو

واقعیت از این قرار من ۳۲ سالم همسرم ۳۶بعد خواهرزاده همسرم ۱۹ سالش سرباز امسال عقد کردن یه دختر ۱۷ سا ...

چقدر شوهرت کثیفه بزور رمزشو پیدا کرده بعدشم رفته سر عکسای این دختر؟؟ 

خوب جرش ندادی همونموقع من بودم تا الان زنده نذاشته بودمش شوهرت اذم‌درستی نیس خیالت راااحت راااحت کار از هیزی گذشته

خیلی مذهبی نیستم ولی در این حد بی حجابی رو نمیپسندم.الان  واقعا فهمیدم چقدر میتونه رو روابط زن و شوهرا تاثیر بذاره بی حیا بودن یه عده 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

به نظر من شما که بی تفاوت باشی همسرت هم کامل عادی برخورد میکنه و حداقل دفعه های بعد برای همسرت عادی میشه

من یه مسئله ای که اینطور وقت ها ذهنم و درگیرمیکنه این هستش

چرا ما خانمها همش باید حواسمون به آقایون باشه

مگه خیلی از اقایون هم شلوارک نمیپوشن یا ... به نظرم فرهنگ‌باید تغییر کنه همه یاد بگیرن نگاه بهتری به هم داشته باشن

این همه افراد تو کشورهای مختلف دنیا زندگی میکنن و خیلی ردحت با هرپوششی 

اینکه مدام به اسم غریزه مردها متفاوت هستش بزرگ کردیم این مسئله رو براشون و هرجایی به راحتی هربرخوردی میخوان دارن

بیاید یاد بگیریم همونطوری که همسر ما توقع داره ما لباس خوشگل براش بپوشیم اون هم رعایت کنه و ..... 

به نظر من شما که بی تفاوت باشی همسرت هم کامل عادی برخورد میکنه و حداقل دفعه های بعد برای همسرت عادی ...

مثلا مردا رکابی و شلوارک پوشیدنشون چه جذابیتی داره 🤭🤭اما دیگه همه میدونیم همین پوشش در مورد خانمها جذاب و تحریک کنندست... و این طبیعت و تفاوت بدن زن و مرده و کششی که در آقایون به خانمها هست هم غریزیه 

مثلا مردا رکابی و شلوارک پوشیدنشون چه جذابیتی داره 🤭🤭اما دیگه همه میدونیم همین پوشش در مورد خانمها ...

اگه همیشه به این دید نگاه کنیم مشکلات اینطوری زیاد پیش میاد

اگه جامعه شناسها برای تغییرات نگرشی جامعه کمک‌کنن این‌مشکلات حل شده میشه

دقیقا مثل کشورهای اروپایی

پس اونجا مردا کلا باید دنبال جا و مکان باشن برای س.ک.س

اگه همیشه به این دید نگاه کنیم مشکلات اینطوری زیاد پیش میاد اگه جامعه شناسها برای تغییرات نگرشی جام ...

یه جامعه ی اسلامی که همیشه خانمها حجب و حیا داشتن و معمولا پوشیده بوده اند، هیچ وقت قابل قیاس با اروپا و غرب نیست!!لطفا  انقدررر جامعه ی خودمون و مردممون رو با غرب و اروپا مقایسه نکنید، چون واقعا قابل قیاس نیست... به خدا که خود اروپا هم وقتی پوشش از حد عرف جامعشون خارج شه، برای خانمها مشکل ساز میشه.. کم توخبرها و مستندها و.... نمیشنویم یا نمیخونیم، اخبار تجاوزها و آدم ربایی ها و خرید و فروش برده های جنسی و... 

اصلا اینطور که فکر کنید، غرب هر جور دلشون بخواد میپوشن و میگردن و... همه چی هم آرومه و.. خیلی خوشبختن، نیست!! 

یه جامعه ی اسلامی که همیشه خانمها حجب و حیا داشتن و معمولا پوشیده بوده اند، هیچ وقت قابل قیاس با ارو ...

مگه الزاما پوشش باعث میشه ‌که خیانت صورت نگیره

نگاه درست انسانها به هم هستش که باعث میشه خیانت اتفاق نیافته

چه بسا شنیدیم‌کسانی که مذهبی های پایبند بودن و به همسرشون خیانت کردن و زن و شوهرهایی هم دیدیدم‌که پوشش آزاد داشتن و خیانت کردن

نگااااه ها باید درست بشه تا وقتی به تفکر جامعه اسلامی و حجاب نگاه کنیم‌ خیانت ها روز به روز بیشتر خواهد شد

یه جامعه ی اسلامی که همیشه خانمها حجب و حیا داشتن و معمولا پوشیده بوده اند، هیچ وقت قابل قیاس با ارو ...

من هم عرض نکردم‌تو کشورهای اروپایی همه چی آرومه همه چی به به و چه چه

ولی وقتی فقط بگیم‌پوشش من میگم پس‌کشورهای دیگه که پوشش آزاد دارن چی

اینجا مردا دونفر رو ببینن پوشش مناسب ندارن از خود بیخود بشن و اسمش و بذاریم غریزه🤔🤔

مگه الزاما پوشش باعث میشه ‌که خیانت صورت نگیره نگاه درست انسانها به هم هستش که باعث میشه خیانت اتفا ...

هر چند صحبت من در مورد خیانت نیست... اما اگر کمی به عقب برگردید متوجه میشید، خیانتها و فساد اخلاقی بین زن  و مرد خییییلی کمتر بود(نمیدونم چند سالتونه، اگر کم سن هستید، میتونید مطالعه هم کنید) و دوام و بقای ازدواج ها بیشتر! 

در کل منظور اینه، بالا بریم، پایین بیاییم. طبیعت زن و مرد همینه و تغییر ناپذیره (چیزیه که خدا خلق کرده و همه میدونیم غریزیه) اینکه فکر کنیم خانم پوشش مخالف عرف جامعش و تحریک کننده داشته باشه و مرد با چشمای پاااک نگاه کنه یا اصلا نگاه نکنه، فکری باطل و نا معقوله! 

اتفاقا تا وقتی با تفکر اسلامی (واقعی) پیش بریم و حد و مرزها و خط قرمزها رو رد نکنیم... اوضاع خیلی بهتر و فساد کمتر میشه 

من هم عرض نکردم‌تو کشورهای اروپایی همه چی آرومه همه چی به به و چه چه ولی وقتی فقط بگیم‌پوشش من میگم ...

چون از وقتی چشم باز میکنن همین بوده...اما همونم اگر از حدش خارج شه، مشکل ساز میشه 

نمیشه در عرض چند سال فرهنگ  و دین و اعتقادات جامعه ای رو تغییر داد و با جامعه‌ای با فرهنگ و دین و قوانینی کاملا متقاوت قیاس کرد