2777
2789
عنوان

شما چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 51 پست

نمیشه شوهرت رو قضاوت کرد و شاید واقعا بهش زل نزده و خیره نشده اما چشمش که افتاده

نمیگم به خاطر اون ح ش ری بوده ولی بالاخره تاثیر داره

از ماست که بر ماست

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم همینجوریه به نظر منم نباید نگران باشه 

من ک مجردم ولی سفر ک میرم دیگ واقعا دلم شوهر میخواد .... دیگ فکر کن مردی ک همسر داره و سفر هم رفته فکرشم آزاده ....🤭 

مطرح کن فکر نمیکنم ناراحت بشه 

واقعیت از این قرار من ۳۲ سالم همسرم ۳۶بعد خواهرزاده همسرم ۱۹ سالش سرباز امسال عقد کردن یه دختر ۱۷ ساله گرفته خواهر زاده ی همسرم یه گوشی داره که با خودش نمیبره پادگان تو خونه میمونه این گوشی چند هفته پیش خونه ی مادر شوهرم مونده بود شوهرم شب ور میداره میاره خونه با هزار ترفند گوشیو باز میکنه و تمام عکس های شخصی ولختی دختر تو گوشی بود که همه رو نگاه میکرد البته خودش به من گفت بیا عکس هارو نگاه کنیم یعنی ازم پنهون نکرد و اینم بگم دختره اصلا حجاب نداره و کاملا بلوز شلوار و عادی جلو همه میگرده من از اون روز به بعد خیلی رو شوهرم حساس شدم فهمیدم زیادی به این دختره توجه داره مدام باهاش شوخی میکنه یا وقتی خواهر زاده میاد مرخصی همش میگه الان با فلانی این کارو میکنه الان بغل هم هستن الان باهم رفتن حموم  از این جور حرف ها منم خیلی ناراحت شدم جوری که یه دعوای شدید راه انداختم البته من به شوهرم دلیل اصلی ناراحتیمو نگفتم و یه چیز چرت و بهونه کردم سر آشغال ها رو که دیر میبره دعوا کردیم و گفتم نمیتونم دیگه تحملش کنم اومدم  خونه ی  بابام ولی خودم میدونم دلم از کجا پره  نمیدونم الان چیکار کنم به روش بیارم اصلا ناراحت شم خیلی حس بدی دارم 

واقعیت از این قرار من ۳۲ سالم همسرم ۳۶بعد خواهرزاده همسرم ۱۹ سالش سرباز امسال عقد کردن یه دختر ۱۷ سا ...

درکت میکنم اما واقعا این آدم وقتی اینقد امانت دار نیست ک رفته سروقت گوشی خواهرزادش حالا هم این حرفا رو میزنه دیگ . اما تو باید ببینی کلا آدم هیزی هست یا نه . ی موقع میبینی طرف کلا فقط حرفشو میزنه چیزی تو دلش نیست اما ی موقع طرف چشم شوره. به نظرم بهتر بود به روش بیاری بگی دقیقا از این موضوع ناراحتی . کاش وقتی عکسای لختی دختر رو دیدین گوشی رو ازش می‌گرفتی . کلاااا اکثر مردان اینطوری هستن ما الان دو تا فامیل داریم دقیقاااااا شوهراشون اینطوری هستن با این تفاوت ک یکیشون کار شوهرشو میپوشونه اما اون یکی دیگ انگشت نما کرده مرده رو . ک کارش اشتباهه یا باید بین خودش مطرح میکرد با آبروی طرفو نمیبرد

درکت میکنم اما واقعا این آدم وقتی اینقد امانت دار نیست ک رفته سروقت گوشی خواهرزادش حالا هم این حرفا ...

ممنونم وقت گذاشتی راستش منم نمیخوام ابرو ریزی بشه یا اسم شوهرم بد در بره نمیدونم درست یا غلط البته این اولین بار از این کارا میکنه حرف زیاد میزنه شوخی میکنه تو دلش چیزی نیست بیشتر با زنها سر کار داره به همشون خواهرم میگه بعنی تا حالا چیزی ازش ندیدم این اولین بار بود چیزی نمیگم  ندید میگیرم چون هم میترسم پرو وقیح شه هم دیگه همه چیزو از من مخفی کنه انشالله که تصمیم اشتباه نباشه

ممنونم وقت گذاشتی راستش منم نمیخوام ابرو ریزی بشه یا اسم شوهرم بد در بره نمیدونم درست یا غلط البته ا ...

اگه اولین باره ندید بگیر . بی توجه باش . اتفاقا الان دوستم داشت می‌گفت نامزدش رفته ک. اندوم بخره فروشنده ک دوستش بوده گفته خودمم همین مارک رو استفاده میکنم بعد شب ب دوستم گفته فلانی هم با همین ترتیب زنشو میده و خلاصه حرفشو زده اما دوستم اصلاا اهمیت نداده . یا ی بار وسط کار این خواهرشو گفته. اما ما ک میسناسیمش واااقعا چشم پاکه در ظاهر ک حالا خوبه . به دوستم حق میدم بی تفاوت باشه . انشالله برای توام همینطور باشه 

اگه اولین باره ندید بگیر . بی توجه باش . اتفاقا الان دوستم داشت می‌گفت نامزدش رفته ک. اندوم بخره فرو ...

انشالله 

واقعا لطف کردی به حرفام گوش دادی  اولین کسی هستی که باهاش از درد دلم حرف زدم خیلی آروم شدم ممنونم 🌹