2777
2789

دیشب تا صبح واسه مشکلم گریه کردم و از خدا خواستم کمکم کنه استادم قبلا بهم گفته بود پر یه نشونه هست از طرف خدا که خواستت نزدیکه امروز دقیق رو سینکم پَرِ یه کبوتر دیدم 🥺دوروزه کل در و پنجرمون بسته هست امکان نداره پر بیاد داخل از یه طرفم امروز دوسه بار ظرف شستم نبود عجیبه🥺دیشبم خواب دیدم تو کعبم🙂😔

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه 

چندین ماهه کل بدنمو قارچ پوستی گرفته و موهام به اندازه ای میریزه ک شاید روزی۵۰۰تاااا ۸ماههه من دارم عذاب میکشم منی که رو زیباییم حساس بودم و همه حسرتمو میخوردم ۸ماهههه هرشب گریه میکنم😭😭😭😭😭

دکتر رفتی ؟؟ ی متخصص خوب برو  ازمایش بده  

رفتممم هیچ نتیجه ای ندیدم هیچیییی دریغ از یه درصد تغییر شاید ده تا دکتر رفتم حالا یکی دیگ رو پیدا کردم خیلی معروفه برم پناه بر خدا

رفتممم هیچ نتیجه ای ندیدم هیچیییی دریغ از یه درصد تغییر شاید ده تا دکتر رفتم حالا یکی دیگ رو پیدا کر ...

انشاالله که خوب میشی همین الان برات ۴ تا ایت الکرسی میخونم انشاالله که زودتر خوب بشی 🥺🧡