2777
2789
عنوان

خسته ام 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 25 پست
  عشق اولم رو دیونه وار دوس دارم    دلیل جدایی هم خیانت    خیلی گفت ...

کاش یکی بغلم کنه

بگه حق با توعه اگه حالت خوب نیست

حق با توعه اگه خسته‌ای از همه چیز

اگه دیگه به هیچ آدمی اعتماد نداری 

اگه حرفای هیچکس رو دیگه باور نمی‌کنی.

اگه میترسی از دل بستن. اگه فراری شدی از جمع. اگه حال بَدیات بیشتر از خندیدنت کِش میاد. اگه حوصله کار کردن نداری. حوصله هدف ساختن! 

کاش یکی بغلم کنه؛ یه بغلِ اَمنِ بی‌قضاوت.

بگه درکت می‌کنم. بگه می‌فهممت.

بگه هیچی نمی‌خواد بگی، آروم باش.

حق با توعه

چقدر نیاز داریم وسط این همه تخریب کردن، یکی حق بده بهمون. همین!

هر تصمیمی تو زندگیت گرفتی، یا پاش بمون یا کلا بیخیالش شو.

چون تردید آدما رو نابود میکنه...

با خدا حرف بزن راستی درباره ی عشق گفتی عشق دوم سخته عشق اولت خدا بوده میدونستی؟ قبل اینکه تو دوس ...

عزیزم واقعاً نمی‌دونم 

جونم براش در می‌ره حاضرم بمیرم براش  نمیخوام باشه تو زندگیم

عشق دومم خیلی خوبه ها کلی اذیتش کردم  کلی  ردش کردم کلی بهانه  کلی  گفتم‌ ن بازم مونده 

حتی می‌تونه که دوسش ندارم و حس ندارم بازم مونده ب پام 

اما عشق اول ی چیز دیگه اس فراموش نشدنیه  چون اولینه 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما بی خوان اصلا خوابم نمی‌بره🙃

خسته بشي بازم خوابت نميبره؟مثلا ورزش كني پياده روي طولاني...كاراي سنگين...قبل خواب دوش بگيري كتاب بخوني موسيقي بي كلام گوش بدي 

اينا يكم تاثير داره

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
 کاش یکی بغلم کنه بگه حق با توعه اگه حالت خوب نیست حق با توعه اگه خسته‌ای از همه چیز ...

کاش واقعاً 

حرفی که الان زدی حرف منه

همه میگم فراموش کن آخه مگه فراموشی الکیه 

کاش بگن خدابهت آرامش بده  

دیگه هیچی از قلبم نمونده برا عشق دوم. پاره پارس💔😭

کاش واقعاً   حرفی که الان زدی حرف منه  همه میگم فراموش کن آخه مگه فراموشی الکیه&nbs ...

راحت ترین کار دنیا به نظرم عاشق شدنه شاید خنده دار به نظر برسه ولی سخت ترین کار دنیا با اختلاف عاشق موندنه!

اینکه تو تا آخر عمر با صدای خنده های یک نفر همچنان مثل بار اول دیوونه بشی از هیجان دیدنش، از شوق بوسیدنش هر دفعه، دقیقا هر دفعه به ملکوت اعلا پر بکشی یا حتی برای به آغوش کشیدنش حاضر باشی کیلومترها راه رو طی کنی تو این دنیایی که پر شده از خیانت سعی کنیم عاشق شدیم عاشق بمونیم بلد باشیم قاعده عاشق موندن رو این به نظرم بهترین راه رسیدن به خوشبختی کنار یک شخصه.

خسته بشي بازم خوابت نميبره؟مثلا ورزش كني پياده روي طولاني...كاراي سنگين...قبل خواب دوش بگيري كتاب بخ ...

عزیزم ن  شبا مگه قرص بخورم که بخوایک۳🙃

اره درسته ولي وقتي شب مجبور بشه زود بخوابه و در طول روز هم مشغله داشته باشه ديگه فرصتي براي فكر و خي ...

البته درسته امتحان کردم جواب میده.....

اما چرا محکوم به این مجازات باشیم جای سوال داره ک باید سکوت کرد.//

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
راحت ترین کار دنیا به نظرم عاشق شدنه شاید خنده دار به نظر برسه ولی سخت ترین کار دنیا با اختلاف عاشق ...

عاشق  شدن خیلی خیلی راحته 

مراقبت و نگهداری و موندم ب پاش خیلی خیلی‌ سخته 

عزیزم خیلی حال سختیه 🙃 هیچ وقت فکر نمی‌کردم اینجور یشم

خیلی...

منم اولش فکرمیکردم محاله ب همچین چیزی دچار بشم حتی فکرشم نمیکردم یروز بیاد ک اینجور افکار داشته باشم ولی خب...

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨