2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت رو خسته كن كه شب زود بخوابي فكر و خيال نكني

در طول روز هم مشغول باش

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

منم 🥺

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

روزها از پی هم میان، اما دریغ از نسیمی ک خبر از فردای بهتر بدهد....

کمتر کسی به نرمال نزدیکه احوالاتش

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
خودت رو خسته كن كه شب زود بخوابي فكر و خيال نكني در طول روز هم مشغول باش

حالا هیچی ب اندازه فکر روح و جسم آدم رو خسته نمیکنه....

خستگی جسم با یک ساعت استراحت رفع شده اما فکر لعنتی رو نمیشه با چای خوردن و نشستن آرام کرد...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مشکلت چیه عزیزم

عشق اولم رو دیونه وار دوس دارم  

دلیل جدایی هم خیانت    خیلی گفت ببخشم ولی من آدمی نیستم که ببخشم 

ترجیح  دادم که با غم بسازم ولی نبخشم. 

حضورش تو قلبم قشنگ تره تا تو زندگیم 🙂

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
حالا هیچی ب اندازه فکر روح و جسم آدم رو خسته نمیکنه.... خستگی جسم با یک ساعت استراحت رفع شده اما فک ...

اره درسته ولي وقتي شب مجبور بشه زود بخوابه و در طول روز هم مشغله داشته باشه ديگه فرصتي براي فكر و خيال نميمونه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦