2777
2789
عنوان

بخشیدن تمام اموال به خیریه

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 35 پست
چرا میتونه برای وصیت قانون یک سوم صدق میکنه وقتی کسی زنده هست مالک تام الاختیار هست

پدرشوهر من میخواد همینکارو کنه ما موافقیم اما یکی از وراث مخالفه

در واقع فقط همون یه نفره راهی هست بشه مثلا حق السهم اونو داد؟ فرضامعادل حق السهم اون بهش پول بدیم

ممکنه بعدها بزنه زیرش و بتونه شکایت کنه؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
در قید حیات میتونه ولی تو اسلام نهی شده مخصوصا اگر وراث اون فرد ، نیازمند هم باشن 

اگه وراث راضی باشن چطور

شما فکر کن ۴ تا از وراث راضین یکیش ناراضی

اگه وراث رضایت بدن این امکان وجود داره؟که فرد اموالشو بنام خیریه کنه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشنیده بودم تا حالا 

پدرهمسرم میخواد اینکارو انجام بده

اون که کارش اشتباه بوده  کار دختراشم کاملا نادرست پدرومادر یک عمر زحمت میکشه بچه ها رو بزرگ می ...

اونجوری که دختراش برای خاله هام تعریف میکنن میگن از اول دخترارو نوکر پسرا میدونسته با القاب بد صداشون می‌کرده دخترارو می‌برده باغ که کاراشو بکنن ن جهیزیه داده ن سیسمونی مجبورشون می‌کرده کارای داداشاشونو بکنن دکتر نمی‌برده اصلا یه چیزایی که واقعا آدم اشکش درمیاد،بنظرمن حق داشتن،نظرا متفاوته

تف و لعنت کردن🥴🥴🥴یکیم دخترارو محروم کرد همه رو داد پسراش دخترام حتی تشییع جنازه نرفتن عزاداریم نک ...

چه کار زشتی کردن دختراش مگه بخاطر ارث باید عزاداری کنن؟ یعنی خودشون ناراحت نیستن؟ فقط برای ارث عزاداری میکنن؟ خاک بر سرشون من کاری به اینکه پدره بینشون فرق گذاشته ندارم فقط به این کار دارم که چرا برای از دست دادن خانوادش ناراحت نشده

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش