2777
2789
عنوان

بخشیدن تمام اموال به خیریه

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 35 پست

اگر در قید حیات باشه و ببخشه ورثه هیچ ادعایی نمیتونند بکنند، اما اگر وصیت کرده باشه که بعد از فوت ببخشه در اونصورت وراث میتونند شکایت کنند، یک سوم طبق وصیت ایشون به خیریه مبره و مابقی طبق قانون بین وراث تقسیم میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی یک فرد زمانیکه در قید هست نمیتونه طبق خواسته خودش اینکارو کنه؟

چرا میتونه

برای وصیت قانون یک سوم صدق میکنه

وقتی کسی زنده هست مالک تام الاختیار هست

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

وقتی در قید حیاتی

میتونی بنام هرکسی بخای سند بزنی

اما اگر بخای وصیت کنی

فقط برای سی درصد اموالت حق وصیت داری

باقی طبق قانون تقسیم‌میشه

از سهمی که مربوط بخودشه . واکه وراث رضایت بدن. از کاربر کارآموز وکالت بپرس

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

تف و لعنت کردن🥴🥴🥴یکیم دخترارو محروم کرد همه رو داد پسراش دخترام حتی تشییع جنازه نرفتن عزاداریم نک ...

چقدر بد

بچه ای که بخواد بخاطر مال و اموال دور خانوادشو خط بکشه از صدپشت غریبه غریبه تره

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
چرا عجیب

نشنیده بودم تا حالا 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

در قید حیات میتونه ولی تو اسلام نهی شده مخصوصا اگر وراث اون فرد ، نیازمند هم باشن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نه طبق قانون فقط میتونی ۱ سوم دارایی ت رو بعد از مرگ به خیریه بدی یا وقف یا هرچی. تا وارث درجه یک دا ...

خب پس اگه کسی زنده باشه و بخواد میتونه همه چی رو سند بزنه بنام خیریه درسته؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
بین پسرو دختر فرق گذاشتن خیلی بده،اتفاقا برعکس شما هرکس شنید حق و به دخترا داد

اون که کارش اشتباه بوده 

کار دختراشم کاملا نادرست پدرومادر یک عمر زحمت میکشه بچه ها رو بزرگ میکنن آخرش یه کاری قراره انجام بدن بیان مراسم و عزاداری کنن واسه پدرومادرشون اونم دریغ میکنن عجب دنیای بدی شده

واقعا جای تاسفه فرض کنیم پدرومادری چیزی برای به ارث گذاشتن ندارن بچه ها باید ترکشون کنن؟ 

فامیلای ما پدر سرما میخوره بچه ها برا میراث دعوا میکنن دیگه مسئله خیریه که کلا کنکله و قفل

خیلی تلخه واقعا