2777
2789
عنوان

سقط جنین

289 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.

دور از جون اگر جنین در ماه دوم سقط شده باشه.چقدر بعد نشونی هاش ظاهر میشه؟

دور از جون مثبت اگر قلبش وابسته نهایت مادر کی به لکه بینی یا خونریزی میفته؟

مادر کی می‌فهمه علایمش جز خونریزی و لکه بینی چیه؟ 

نمیدونم اما فک میکنم همون موقع می‌فهمه ادم

اخه بعضی ها گفتن مثلاً رفتن سونو هفته هشتم.دیدن جنین هفته ششم قلبش وایستاده.

چجوری بوده که نفهمیدن؟یعنی نشونی نداشتن؟

برای شماها هم آنقدر بارداری استرس داره؟

یا من اینطورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بعضی ها گفتن مثلاً رفتن سونو هفته هشتم.دیدن جنین هفته ششم قلبش وایستاده. چجوری بوده که نفهمیدن؟ ...

ا ه کلا اوایل بارداری استرس داره چون اصلا احساسش نمی‌کنیم مدام نگرانی

من سر این بچه ام از همون اول تهوع داشتم برای همین خیالم راحت بود سالمه😁

اما بنظرم لکه بینی دارن حتما اگه جنین قلبش بایسته

ا ه کلا اوایل بارداری استرس داره چون اصلا احساسش نمی‌کنیم مدام نگرانی من سر این بچه ام از همون اول ...

من هیچ نشونه بدی ندارم.نه لکه بینی نه چیز دیگه ای .از اولش هم تهوع و...نداشتم.

فقط زیر دلم از اولش درد شدید داشت که خیلی بهتر شده.نمیدونم طبیعی هست که درد کمتر بشه؟

ولی مثلاً پریشب مهمون مادر شوهرم بودم.نمیدونین چقدررر دلم یه دفعه گوجه سبز خواست.یه کاسه گوجه سبز خوردم.یکم خوشحال شدم که این نشونی بود

من هیچ نشونه بدی ندارم.نه لکه بینی نه چیز دیگه ای .از اولش هم تهوع و...نداشتم. فقط زیر دلم از اولش ...

نترس دردهای زیر دل طبیعیه عزیزم منم داشتم در حدی که فکر میکردم خارج رحم،سر پسر اولم از هفته ۹ تازه تهوع گرفتم ،دقیقا بعد از سونو

اصلا به چیزهای بد فکر نکن،صبر کن همون ۸_۹ هفته برو سونو خیالت راحت بشه

فعلا به کسی نگو بارداری،چون ظاهر نشون نمی‌ده اوایلش

بزار ۱۲ هفته ان تی بری خیالت بابت همه چی راحت باشه بعد بگو به همه

نترس دردهای زیر دل طبیعیه عزیزم منم داشتم در حدی که فکر میکردم خارج رحم،سر پسر اولم از هفته ۹ تازه ت ...

اره به هیچ کس نگفتم جز همسرم کسی نمیدونه.ده روز دیگه هم عروسی خواهرم هست.همش بهم میگن حامله ای چهرت تغییر کرده وخواب دیدن و...من زیر بار نرفتم.

ولی نه میتونم موهامو رنگ کنم.نه خیلی تحرک داشته باشم.فکر کنم تابلو بشم

اره به هیچ کس نگفتم جز همسرم کسی نمیدونه.ده روز دیگه هم عروسی خواهرم هست.همش بهم میگن حامله ای چهرت ...

بالا پایین نمیخواد بپری اما تحرک اشکال نداره،چون دور از جون لکه بینی که نداری،عادی باش به زندگی روزمره آت برس فقط مواد غذایی قاعده آور اصلا نخور تا سه ماه

کاملا عادی باش،البته بنظرم به مامانت اینا بگو به هرحال هواسشون باشه

بالا پایین نمیخواد بپری اما تحرک اشکال نداره،چون دور از جون لکه بینی که نداری،عادی باش به زندگی روزم ...

دوباره زیر دلم درد گرفت . وقتی درد دارم خوشحال میشم.انگار با درد هست که حسش میکنم