2777
2789

آره خواستگار من

هیچی بعد یکی دوسال الان گیر سه پیچ داده به یه دختره دیگه 😂😂

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

دوستم این شرایط رو داره

هیچی ازدواج نکرده و نمیکنه

با کسی هم نرفت بعد دختره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آره یکی خواستگارام

فقط میدونم که ازدواج نکرده ولی افسردگی نداره گمون نکنم

همون موقه به واسطمون گفته بود اگر جوابش منفی باشه من تا آخر عمرم هیچکسو به زندگیم راه نمیدم

منم گفتم برو بابا چرت و پرت میگه و ... منم خب شوهرمو دوس داشتم

هیچی دیگه الان هنوز مجرده

چند وقت پیش مادرشو دیدم توی روضه بیچاره مریضه به من نگاه میکرد میگفت دعا کنین پسرم سر و سامون بگیره میترسم بمیرم و عروسیشو نبینم

خیلی تو فکرشم اه لعنتی فکر نمیکردم انقدر جدی باشه

بله که دیدم

یکی از پسرای فامیل ادعا میکرد عاشق منه و اگه به من نرسه خودشو میکشه

وقتی من و شوهرم تازه نامزد کرده بودیم دختر داییم گفت که فلانی پیام داده که عاشقتم و بدون تو میمیرم (دختر داییم در جریان ادعای اون پسر بود). خلاصه دختر داییم هم. چند ماه بعدش ازدواج کرد و اون آقا هم رفت با یه دختر دیگه ازدواج کرد

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز