من چه اشتباهی کردم بچه دار شدم اونم 2 تا پشت هم دختر بزرگترم که 2/5 سالشه پدرمو درآورده همش جیغ و گریه هر کاری میکنم آروم نمیشه خواهر یک سالشه و میزنه گاز میگیره
💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند... مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سرشدبهشوقوصلتـوفصلجوانیـَم هـرگزنمیشودڪهازایندربرانیـَم🥺😍❤️
یه تایمی در روز بزرگه رو بذار مهد باید خودتم آرامش بگیری احتمال زیاد حسادت هم میکنه چون خیلی کوچیکه بهش باید توجه کنید اما خیلی هواستون باشه باعث لوس شدنش نشه
۲/۵ خیلی کوچیکه. باید براش تایم بیشتری بذاری. گناه داری تقصیری نداره خیلی زود مامانش رو با یکی دیگه شریک شده😢
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....