2777
2789
عنوان

پسرا بعد از ازدواج عوض میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 48 پست
یعنی به چهره هم دقت کنه هیزه؟

چرا باید دقت کنه اصن معلومه که هس ..اونی که قبل ازدواج رابطه داره روحش کثیف میشه چه بخواد چ نخواد از این ب بعدشم نمیتونه خودشو کنترل کنه ولی اونی که سعی میکنه سالم باشه بعدا میتونه متعهد بمونه

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متعد رو نمیدونم ولی شوهر قبلی من اینجوری بود خیلی بد بود مدام مقایسه میکردو همش بمن ناراضی بود من ک مشکل نداشتم هرکی مارو باهم میدید فک میکردن بابامه😕ولی ایشون هیز بودن ..چند بار ازش یچیزایی دیدم ولی گوشیشو قفل  د اونم ن یدونه هزارتا قفل داشت دونه دونه برنامه هاش منم اخراش کلا بیخیال بودم و حتی بفکرشم نبودم چ میکنه یانه اهمیتی نداشت ن خودش نه کاراش 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
نمیشن ذات خراب خوب نمیشه

دقیقا

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

آدم هیز هیچ وقت عوض نمیشه، بعد ازدواج قبل ازدواج فرقی براش نداره چون عادت کرده که باهمه باشه فقط از ترسش انکار میکنه بعد ازدواجش که لو نره کثافت کاریاش 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

ذات ... ذاتش نگاه کن ! 

خراب که باشه صدبارم قسم بخوره بازم تکرارش می‌کنه . ولی اگه به واسطه چیزی یا کسی به این چیزا کشیده شده باشه و پشیمون باشه و ذاتش پاک باشه نه دیگه آدم درستی میشه .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

بعدم بدن خیلی واسه مردا مهمه ، چهره هم همینطور .

ولی اگه آدم درستی شده باشه وقتی باتو ازدواج کنه و تورو انتخاب کنه دیگه نباید با کسی کاری داشته باشه .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

یکی  برای آشنا شدن یکی برای تفریح یکی چون کمالگراست وانتخاب براش سخته یکی چون از ازدواج میترسیده یکی درتوان خودش نمیدید که بتونه مسئولیت قبول کنه هرکسی دنبال چیزیه 

مهم اینه که ازدواج از آشنایی تا عروسی همش زیر نظر خانواده انجام بشه

ذات بدنیکو نگرددچون ک بنیادش کجاست

خیلیییی حقهه🥲